Wow! Massor av nyheter!

Yogakläder Dam

Yogakläder dam - På jakt efter snygga yogakläder till dam? Hos oss på Soul Factory hittar du alla möjliga yogakläder för din yogaträning. Vi har yogakläder för alla yogastilar! Här hittar du yogaleggingsyogatröjoryogalinnenyoga-BH'syogabyxorkimonos, jumpsuits, klänningar och mycket mer. Osäker på vilka yogakläder som passar dig? Här kan du läsa vår kompletta guide till rätt yogakläder.

Ekologiska yogakläder i återvunnet och ekologiskt material är något vi på Soul Factory satsar hårt på. Kläderna ska kunna användas med gott samvete då de är tillverkade under goda förhållanden och på ett så miljövänligt och hållbart sätt som möjligt. 


Yogaklädernas komfort spelar större roll än många tror. Yogabyxor kännetecknas ofta av den höga midjan som inte glider ner på samma sätt som vanliga träningstights. Olika yogaformer kräver ofta olika sorters yogakläder och hos oss hittar du olika sorters snygga yogabyxor och yogatröjor i olika stilar.


Yogakläder dam - olika typer av plagg

För att du lättare ska hitta ett specifikt yogaplagg så har vi kategoriserat alla våra Yogakläder i olika avdelningar. Här är våra tre största avdelningar för yogakläder och dess underkategorier.

Yogatröjor dam

Detta är en av våra största avdelningar och här hittar du alla klädesplagg till yogan som är överdelar. Du finner olika underkategorier såsom Yogalinnen, Yogatröjor med Kort ärm, Yogatröjor med Lång ärm, Sweatshirts & Hoodies.

Yogabyxor dam

En viktig del i yogagarderoben är yogabyxan! Det gemensamma för alla modeller av byxorna är att de ska vara sköna och kännas som rätt plagg just för dig. Här har vi avdelningarna: Yogaleggings - Samtliga, Yogaleggings - Mönstrade, Yogaleggings - Enfärgade, Haremsbyxor, Yogabyxor Loose fit och Yogashorts. In i din favoritkategori av yogabyxor och botanisera runt.

Kimono & Koftor/Ponchos

Två kategorier av yogakläder med brett användningsområde. Perfekta att svepa om sig om det är lite kyligt, att ha på sig vid meditation eller på väg till Yogan eller stranden. Vill du ha en helt Unik Kimono så tittar du in i sortimentet från Sissel Edelbo. Varje Kimono är one of a kind, sydd av tyg från återvunna Saris.

Ekologiska Yogakläder dam

Några exempel på naturmaterial som används i kläderna är GOTS-certifierad bomull, tencell & lyocell. Även  bambu - ett antibakteriellt, mycket mjukt, svalt och tunt tyg med en naturlig förmåga att andas. 

Återvunnet material

Vi har även härliga yogakläder gjord av återvunna PET-flaskor. De återvunna PET-flaskorna ger tyget en naturlig svettabsorberande egenskap och ger minskad miljöpåverkan då man använder åtta gånger mindre energi vid återvinning av flaskorna än vid tillverkning av nya.