Stor utförsäljning!

Yogamatta i Ull

Yogamatta i äkta 100% merinoull vilket gör den supermjuk! Certifierad WOOLMARK & OEKO-TEX. Perfekt till alla lugnare yogatyper som Yinyoga, Restorative yoga eller Kundalini. Välj om du vill köpa Yogamattan i Ull med eller utan väska. Här hittar du även flera härliga Yogatillbehör i samma gosig ullkvalité.


Köp Yogamatta i Ull

Varför ska du ha en Yogamatta i Ull?

Vi skulle säga för att det är den ultimata kompisen på Yin, Kundalini eller annan lugn Yoga som Restorative samt till meditation och savasana. Mattan ger en mjukhet och en omfamnande känsla som är otroligt härlig. På våra Yogamattor i Ull finns två certifieringar: OEKO-TEX och WOOLMARK

"Kan varmt rekommendera denna ullmatta. Jag som utför kundaliniyoga kan säga att det är som natt och dag att utföra det på en vanlig matta och denna. Glad för min investering och köpte även en till min syster i födelsedagspresent ❤ Även hon lika glad." Produktrecension från Josefine Skorupan 

Vilka varianter av Ullmattor finns?

  • Vår Yogamatta i Ull utan väska har måtten 75*200 cm och kommer som sagt var utan väska. Den har ett band som du enkelt kan knyta runt mattan när du rullat ihop den.
  • Yogamatta i Ull med väska har samma mått men här ingår en praktisk väska i ett kraftigt tyg. Väskan sälj även separat, och det är den enda väskan i vårt sortiment som passar till våra Yogamattor i Ull då de är större/tjockare än de flesta vanliga mattorna. 
  • Det senaste tillskottet i Ull-Familjen är vår Extra breda Ullmatta. Den är hela 90cm bred vilket gör att du verkligen kav sträcka ut åt sidorna under savasana och fortfarande kan känna den mjuka ullen under dina armar.

Yogatillbehör i Ull

På allmän begäran har vi även Yogabolster och Meditationskudde i Ull. Samma fina kvalité och samma trygga certifieringar. Självklart fyllda med boveteskal för den perfekta, formbara känslan. Båda med praktiska handtag så du l'tt kan bära dem med dig.