Yogastrumpor & Benvärmare

Känner du också att du ibland fryser om fötterna på yogan? Då är yogastrumpor ett perfekt val för dig! Yogastrumpor har gemensamt att du har ett halkskydd under foten, som är till väldigt stor hjälp på yogamattan. Och du håller dig varm, samtidigt som du har ett stadigt grepp under yogan. Finns som korta och långa i flera olika utföranden.


Yogastrumpor och benvärmare online

Yogastrumpor - Femtå strumpa

Att frysa om tårna när man yogar har säkert alla varit med om. Och visst är det så att man bör vara utan strumpor på yogan för att inte halka och för att få bästa greppet på yogamattan. Men nu finns det flera väldigt fina och funktionella yogastrumpor i olika färger och modeller. Strumporna har grip effekt som gör att du inte halkar. 

Att kunna grunda sina fötter i yogan är ju väldigt viktigt för många av oss. Därför har flera av yogastrumporna dessutom femtå design som gör att du kan spreta med tårna utan att vara begränsad av strumpan. Toesox tillverkar yogastrumpor men även funktionella och moderna strumpor för dans, pilates och till vardagen. Toesox design är high fashion socks, i massor av olika färger, mönster och modeller. Det finns även snygga benvärmare och over knee strumpor i romantiska och snygga mönster.

Nu finns även Tavi Noir med deras romantiska och sensuella strumpor som gärna går hela vägen upp till knäet eller över. Perfekta yogastrumpor då du har det funktionella halkskyddet under sulan och även skönt som en benvärmare.