15% på byxor & leggings! Kod BYXA15 i kassan

Soul Factory

Kollektionen Follow Your Soul är en livsstilskollektion i GOTS-certifierad bomull och leggings av återvunnet material. Plaggen har jobbats fram under 1,5 års tid av vår grundare Katarina och en fantastisk lokal kläddesigner, Josefine. Alla GOTS-märkta plagg tillverkas i Portugal. För varje par leggings som säljs planterar vi ett träd i VI-skogen.

Follow Your Soul passar dig som vill ha stilsäkra, snygga, sköna, unika plagg som också är snälla mot miljön. 


Vi är så glada och stolta över att Soul Factory har egna kollektioner. I eget brand har vi bland annat en livsstilskollektion med kläder, Yogaleggings, t-shirts, toppar, yogakloss, kepsar och olika modeller av yogatröjor i kollektionen. De olika citaten är noga utvalda med målet att du ska känna dig fantastisk i själen och vara stolt över din kropp. 

Soul Factorys Yogatröjor trycks i Helsingborg och materialet är bland annat ekologisk bomull,  återvunna material eller Tencel vilket är ett slags träfiber. Förutom privatpersoner säljer vi även till återförsäljare det vill säga butiker eller yogastudio med butik. Vid återförsäljarfrågor maila oss på [email protected]