STOR UTFÖRSÄLJNING!

Soul Factory

Soul Factory´s unika livsstilskollektion är fylld med energi och stil, från mjuka yogaleggings till coola yogatröjor med tryck för att göra ett statement.  Tröjorna trycks med omsorg i Helsingborg, och vi använder endast de bästa materialen, som ekologisk bomull och återvunna fibrer. Bli en del av vår resa mot en mer medveten värld - men gör det med ditt eget uttryck. Kontakta oss om du vill bli återförsäljare på [email protected] för mer information.


Vi är så glada och stolta över att Soul Factory har egna kollektioner. I eget brand har vi bland annat en livsstilskollektion med kläder, Yogaleggings, t-shirts, toppar, yogakloss, kepsar och olika modeller av yogatröjor i kollektionen. De olika citaten är noga utvalda med målet att du ska känna dig fantastisk i själen och vara stolt över din kropp. 

Soul Factorys Yogatröjor trycks i Helsingborg och materialet är bland annat ekologisk bomull,  återvunna material eller Tencel vilket är ett slags träfiber. Förutom privatpersoner säljer vi även till återförsäljare det vill säga butiker eller yogastudio med butik. Vid återförsäljarfrågor maila oss på [email protected]