Wow! Massor av nyheter!

Renegade Guru

Renegade Guru har yogakläder för män som är snygga och bekväma samtidigt som de är bra för miljön. GOTS-certifierad bomull och bambu är två av de mest populära materialen i plaggen. Kläderna är funktionellt utformade för full rörlighet och de andas så du känner dig bekväm även under svettiga yogapass.

Är du osäker på din storlek? Kika in i vår Storleksguide för Renegade Guru. Yogakläderna från Renegade Guru är tillverkade av samma team som gör Urban Goddess populära Yogakläder för kvinnor. 


Sedan 2018 har Renegade Guru lanserat flera kollektioner av coola, ärliga och prisvärda yogakläder och everyday wear för män. 

Coola för att plaggen är trendiga, inte bara på mattan utan också till vardags. Renegade Gurus yogakläder matchas därför lätt med övriga plagg i din garderob. 

Eftersom riktigt mjuka och andningsbara tyger används till plaggen så kan man förstå att de är lika populära att ha på sig på såväl som utanför yogamattan. Perfekt för att slappa runt i hemma eller till en dag på stranden. 

Ärliga för att Renegade Gurus kläder tillverkas med medvetna val. De använder certifierad organisk bomull (GOTS) och naturliga tyger som bambu som inte ger någon stor påverkan på miljön. Alla kläder är tillverkade i säkra förhållanden sett både till miljön och människor. När du köper ekologiska kläder har du inte bara en bra produkt för dig själv, utan du bidrar också till en bättre värld. Vill du veta mer om hur Renegade Guru tillverkar sina kläder? Läs mer på deras Produktionssida

Renegade Guru är prisvärt eftersom de gör sitt bästa för att ta ut rimliga priser för kläderna så att fler och fler kan välja hållbar yoga- och fritidskläder. Detta är deras bidrag för att skapa en större grupp gröna och medvetna konsumenter. 

Alla plaggen är lämpliga för yoga då tygerna andas bra och har tillräckligt med stretch för att du ska känna dig bekväm i varje yogaställning. Yogabyxorna är lite längre än du kanske är van vid, men eftersom vår region har några av de högsta människorna i Europa vill vi ta hand om dig. Överdelarna är också lite längre än vanligt av samma anledning.