GÅVA! 7 kristaller idag!*

Yogabyxor Dam

Yogabyxor | Yogaleggings | Yogatights

Finns det något bättre än yogabyxor och yogaleggings? We Love them Yoga Pants! Soul Factory har ett av Sveriges största sortiment av yogabyxor och yogaleggings till dam. Vare sig du gillar tighta yogaleggings med häftiga mönster eller lösa mjuka yogabyxor i ekologiska tyger som bambu eller bomull. Titta på våra underkategorier om du är på jakt efter en speciell modell. Samtliga yogaleggings, Mönstrade Leggings, Enfärgade Leggings, Haremsbyxor, Loose fit, Yogashorts.


Yogabyxor dam hos Soul Factory

Yogaleggings dam - Samtliga

Gillar du tights och leggings så kommer du att älska denna kategori! Här har vi samlat hela vårt breda sortiment av leggings och leggings och vi är övertygade om att du kommer hitta något du gillar här. 

Gillar du mönster så är kanske dessa leggings från Dharma Bums något för dig? Vill du ha något enfärgat så kan vi rekommendera Moonchild Yogawears leggings i färgen camel alternativt dessa leggings från Girlfriend Collective i en härlig mossgrön färg. 

Yogaleggings - Mönstrade

Mönstrade Yogaleggings kan vara så snyggt! I denna kategori har vi samlat alla våra leggings & tights i härliga mönster och färger. Titta bara på dessa leggings från Indigo Luna, så snygga! Gillar du rosa så kanske du är mer sugen på dessa från Yoga Democracy?

Yogaleggings - Enfärgade

Här har vi samlat alla yogaleggings som är enfärgade! Här hittar du yogaleggings från bland annat Run & Relax, Girlfriend Collective och Mandala

Yogaleggings - Kneelove

Är du intresserad av yogaleggings för att skydda dina knä så är detta kategorin för dig! Alla våra Kneelove leggings kommer från svenska varumärket Vackraliv.

Leggings med ficka

Ibland kan det vara riktigt praktiskt att ha leggings med ficka. Till exempel när du inte kan ha med dig din väska men behöver ha med dig dina nycklar. Våra leggings med ficka kommer från Dharma Bums och Girlfriend Collective.

Haremsbyxor

Vi på Soul Factory tycker att haremsbyxor är så snygga och har därför ett väldigt stort sortiment av dessa byxor. I denna kategori hittar du både enfärgade och mönstrade. Vi har varumärken som Santa Ni, Urban Goddess och Bohemian Harem för att nämna några!

Yogabyxor - Loose fit

Vissa tycker att yogabyxor kan sitta något för tajt. Därför har vi samlat alla våra yogabyxor som sitter lite lösare i en helt egen kategori. Här hittar du varumärken som Movesgood, Mandala och många fler!

Yogashorts

Här hittar du hela Soul Factorys utbud av yogashorts. Vi har yogashorts från varumärkena Dharma Bums, Yoga Democracy, Moonchild Yogawear, Indigo Luna, Drop of Mindfulness, och Girlfriend Collective.

Beställ yogaleggings på nätet

Känn dig trygg när du köper dina nya Yoga Pants hos oss online. Vi har en fantastisk kundtjänst som gärna svarar på frågor [email protected] Vi har även Fria Byten om din storlek inte skulle passa när du får hem dina varor.

Det som kännetecknar en yogabyxa är ofta den höga midjan. Den höga midjan gör det lättare för dig att röra dig under yogan, då den inte kasar ner på samma sätt som vanliga träningstights. Den höga midjan på yogaleggings gör också det lättare att känna in när man tex gör andningsövningar, då den håller magen i en stadig position. Det är dock väldigt olika hur lång en yogabyxa är i längden. Ofta i Sverige använder vi oss av hellånga yogatights på vintern, då det kan vara skönt med en värmande yogabyxa, medan på sommaren det kan vara skönt med kortare yogaleggings eller tom yogacapri som är ännu kortare och slutar under knäet. Idag finns det även ursnygga yogashorts eller yogahotpants. Det passar sig självklart på den varma yogaresan utomlands, i Sverige på sommaren men dom är även helt perfekta till Hot Yoga eller Bikramyoga.  

Om du utövar mycket fysisk yoga är det att föredra åtsittande leggings med få eller mjuka sömmar. Run & Relax har en fantastiska tights för yoga vars sömmar är helt obetydliga och känns inte alls. Undvik att ha yogaleggings med rosetter, band, dragkedjor mm, då det kan distrahera och i värsta fall tom göra ont. Vi har en hel kategori med Seamless Yogakläder. De plaggen har gemensamt att de är tillverkade med så få sömmar som möjligt. 

Här finns även härliga yogabyxor för lugnare yoga och relax. Svenska Santa Ni har många mysiga kläder i ekologisk bomull som passar både till vardags och till stillasittande yoga och meditation. Självklart finns även haremsbyxor i vårt breda sortiment!