Stor utförsäljning!

Haremsbyxor Dam och Herr

Haremsbyxor dam och haremsbyxor herr i härliga färger och mönster.

Hitta den perfekta haremsbyxan hos oss på Soul Factory. Vi har ett brett utbud av haremsbyxor för dam och herr och unisex modell i massvis av härliga färger och mönster. Föredrar du stilrena enfärgade haremsbyxor? We got you. Haremsbyxorna har en skönt, avslappnad passform vilket gör att de passar utmärkt både för avslappning och aktiviteter såsom yoga och meditation. 

Vi har även haremsbyxor med kortare ben eller fullängd. Vissa byxor är rakare i modellen och andra är vidare. Klicka hem din nya favoritbyxa idag!


Vad är det som gör haremsbyxor så speciellt?

Haremsbyxan har sitt ursprung i traditionellt indiskt och arabiskt mode, men har med åren blivit otroligt populära även i västvärlden, mycket på grund av dess avslappnade och bekväma passform. Det lösa och luftiga tyget gör haremsbyxorna till den perfekta go-to byxan när du bara vill ha något skönt och avslappnat plagg på. 

Haremsbyxor för yoga och träning

Den unika designen på Haremsbyxor, löst åtsittande och luftiga, tillåter full rörelsefrihet vilket gör dem idealiska för yoga, meditation, dans och träning. Passar särskilt bra till yogaformer såsom yinyiga, medityoga, kundalini och restorativ yoga. Många av våra kunder, kvinnor som män, älskar även att använda sina haremsbyxor både till vardags och som en skön semesterbyxa.

Haremsbyxor för gravida?

Våra haremsbyxor är även perfekt för dig som är gravid. Tack vare den lösa passformen så passar byxan både före, under och efter graviditeten.