Wow! Massor av nyheter!

Urban Goddess

Letar du efter komfortabla yogakläder? Då har du kommit till rätt ställe! Urban Goddess yogakläder erbjuder exakt det, ultimat komfort. Yogakläderna från Urban Goddess är lika bra på yogamattan som ute på stan. Det finns plagg med såväl lös som åtsittande passform – med andra ord något för alla. 

Alla Urban Goddess yogakläder tillverkas av ekologiskt material – mestadels bomull – i ekologiskt certifierade fabriker. Titta igenom vårt breda sortiment här idag och hitta ditt favorit plagg! Är du osäker på din storlek? Titta in i vår Urban Goddess Storleksguide.


Urban Goddess - Yogakläder

Urban Goddess utbud kännetecknas av hippa och användbara yogakläder till överkomliga priser. Grundarna är Amsterdam-baserade yogisar, så deras yogabyxor och toppar har inspirerats av det urbana, praktiska och pulserande liv som är utmärkande för en modern storstad. Ambitionen har från början varit att ta fram plagg som dels är lojala till yogans ursprung, men med en supermodern twist som följer med världsutvecklingen. Urban Goddess-bärarna skulle kunna räknas som yogans rock'n'roll-brudar – människor med det där lilla extra!

Yogakläderna från Urban Goddess är anpassningsbara och går att använda såväl av som på yogamattan, och är tänkta att kunna användas såväl till träning som ute på stan. Det finns plagg med såväl lös som åtsittande passform – med andra ord något för alla.

Yogia erbjuder ett brett sortiment av Urban Godess yogabyxor och yogatoppar i olika färger och mönster – med andra ord något som passar de flesta!

För Människa och Miljö 

Alla Urban Goddess yogakläder tillverkas av ekologiskt material – mestadels bomull – i ekologiskt certifierade fabriker. Tillverkarna använder material med GOTS (Global Organic Textile Standard)-stämpel, och i det fåtal fall där så inte är fallet är detta tydligt angivet i anslutning till produkten. GOTS-certifieringen garanterar att plaggen produceras utan fara för människorna – alltså med bra arbetsvillkor och utan barnarbete. Därtill tas hänsyn till miljön i form av begränsade utsläpp och en minimering av materialslöseri och energiförbrukning. Med andra ord är plaggen perfekta för den medvetna, upplysta och moderna yogin, som har en önskan om att veta att de kläder hon bär har tillverkats med hänsyn till alla intressenters intressen – konsument, producent och miljö.