Wow! Massor av nyheter!

Yogalinne Kami Black - Urban Goddess

625 kr- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Yogalinne Kami från Urban Goddess är ett lite längre linne som passar perfekt till alla typer av yoga, bland annat vinyasa, poweryoga och ashtanga. Sitter på plats och kasar inte upp. Linnet har supermjukt material och är tillverkat i bambu, ekologisk bomull och lycra. Bambu är naturligt antibakteriell och håller dig skön och sval under träningen! Linnet är lite lösare i passformen och har ett midjeband och en fin rynkning på sidorna. 

  • Färg: Black 
  • Material: 68% bambu, 28% ekologisk bomull, 4% lycra
  • Tvättas vid 30° grader med liknande färger
  • Torktumla ej!

XS / S (34/36/38)

M / L (38/40/42)

XL / XXL (42/44/ 46)

Om Urban Goddess

Urban Goddess är ett medvetet yogamärke. Företaget använder endast certifierat ekologisk bomull till sina plagg, vilket inte enbart är snällt mot människorna som arbetar med den på dags basis och miljön vi alla bär ansvar för, utan också ger dig alla fördelar som det är att ha på sig ett tyg som andas och är naturligt. Dessutom har de tagit bort alla tvättlappar som kan störa och klia under träningen. Dessa har istället ersatts med stämplar direkt på tyget. 

Kami yogalinne är OCS-certifierad (Organic Content Standard). Dessutom är bambu Oekotex STeP certifierad, vilket är den högsta slutna kretsen miljövänliga och säkra varianten av bambu. Dessutom producerar Urban Goddess helt koldioxidneutralt. Urban Goddess yogakläder är också Peta-godkända veganska. Så Urban Goddess är verkligen hållbar, bra för dig, bra för planeten.