STOR UTFÖRSÄLJNING!

Sport BH & Yoga BH

En Sport BH som passar till yoga är modeller som är mjuka och snälla mot din kropp, tillverkade i de bästa materialen såsom ekologisk bomull eller bambu. Fungerar även bra till annan träning när man vill ha en modell som inte sitter lika hårt som en klassisk Sport-BH. Som en bonus så är många Sport-BH:ar till yogan väldigt vackra i ryggen och många av dem går, eller är till och med tänkta, att använda utan att ha en tröja över. 

Tips! Använd en Yoga-BH även till vardags. Det ger dig full rörelsefrihet och du slipper en BH som kliar och spänner. Vi har också en egen kategori för BH & Trosor och en kategori för Sport-BH/Yoga-BH med uttagbara inlägg.


Sport BH för Yoga och annan träning

Det är både snyggast och skönast med en mjuk Sport BH passande för yoga närmast huden, som gärna kan titta fram lite bakom yogalinnet. Kanske tom i en avvikande färg för att göra det ännu mer bohemiskt och härligt!  Jag måste säga tack till alla varumärken som satsar på Sport-BH:ar för Yoga! En Yoga-BH sitter väldigt bra och skönt, den har inte ett lika stadigt grepp om bysten som en klassisk tränings BH utan den mer håller den bara. Därför är en Yoga Bh perfekt även till vardag! Jag har helt tagit bort alla min BH som jag tidigare gick och svor över. Kliade av spets, satt åt på alla ställen förutom runt bysten, och bygeln ska vi inte prata om! Nu använder jag enbart fräscha, snygga och mjuka Yoga BH:ar ofta i Bambu som är antibakteriellt och reglerar värmen på ett ypperligt sätt. Run & Relax har flera yoga bh i väldigt skön kvalité, ofta bambu, och mjuka sköna sömmar.