Wow! Massor av nyheter!

Run & Relax

Run & Relax är ett skandinaviskt yoga- och sportklädesmärke. Run & Relax yogakläder är idealiska för fysiskt aktivitet och ämnade att uppmuntra till en mer aktiv livsstil såväl som inre sinnesfrid. I kollektionen hittar man yogatoppar, yoga-Bh, yogaleggings, yogatights och är tillverkade av vänliga material som bambu och bomull. 

Är du osäker på din storlek? Kika in i vår Storleksguide för Run & Relax.


Run and Relax - Yogakläder

Run & Relax är ett skandinaviskt yoga- och sportklädesmärke. Företaget grundades i Norge år 2011 av Vibeke Klemtsen, Margit Unander och Marianne Borchgrevink, som alla upplevde och förstod utmaningen i att försöka balansera privatliv och diverse relationer med såväl arbete som en aktiv och hälsosam livsstil. Deras gemensamma vision – företagets vision och mission – blev därför att inspirera den moderna och upptagna kvinnan till att få en bättre balans i livet och till att må bra på såväl det fysiska som det mentala planet. Därigenom föddes också deras första kollektion med yoga- och träningskläder.

Konceptet bakom yogakläderna är baserat på skandinavisk estetik, och därtill visar företaget en innovativ approach till användandet av högkvalitativa material – som kombinerat resulterar i funktionella yogaplagg med smickrande passform. Run & Relax yogakläder är idealiska för fysiskt aktivitet och ämnade att uppmuntra till en mer aktiv livsstil såväl som inre sinnesfrid. 

Vibeke Klemtsen, en av företagets grundare, är en välkänd yogi i den skandinaviska yogasfären såväl som i tv- och mediabranschen. Hon är inte bara utbildad yogainstruktör, utan också gett ut både en bok och film om yoga för gravida. I henne likväl som de andra grundarna finns en stor passion for yoga och en aktiv livsstil som också genomsyrar plaggen de har tagit fram. Run & Relax har också blivit omnämnt i flertalet skandinaviska yoga- och sportmagasin likväl som i norska ELLE år 2015.