Wow! Massor av nyheter!

Yogabolster

Yogabolster - för en djupare avkoppling i din yogapraktik

Yogabolster och meditationskuddar är underbara yogatillbehör! Kuddarna är inte bara vackra utan väldigt bra till din yoga. Ett ovärderlig hjälpmedel i tex meditation eller yin-yogan. Stötta upp och öppna upp!

Bolstren är formade som en avlång mjuk "kudde" att ha som stöd i olika asanas. Det finns olika fyllningar i bolstren, många av våra Yogabolster är fyllda med boveteskal. Formar sig skönt efter kroppen och enkelt att ta ur lite om du önskar ha ett lösare fyllt bolster. Allt för att passa just din kropp!


Yogabolster och meditationskuddar

Yogabolster och kuddar är fantastiska redskap till ditt yogautövande. Att stötta upp med ett bolster i utmanade positioner är inte bara skönt utan väldigt viktigt för att inta skada sig. Ofta går vi för långt och då kan det vara bra att redan från början använda sig av hjälpmedel som dessa. Ett yogabolster är ovärderligt till yogaformer som Yin-yoga eller restorative yoga. Yogaformer där man håller en position i flera minuter. Du kan lägga bolstern tex bakom ryggen vid bakåtböjningar, för att öppna upp bröstet. Under benen i savasana. I en liggande svan. Vid en framåtfällning under en längre stund kan du tom sätta ett bolster på högkant för att vila pannan. Oändliga möjligheter!

En Meditationskudde är otroligt bra när du ska sitta en längre stund tex i meditation. Sitt längst fram på kudden så knäna kommer ner och ljumskarna kan öppna upp lättare. På så sätt får du en upprätt rygg och du får en bättre syretillförsel. Perfekt att sitta på när du ska göra dina andningsövningar för rak och upprätt hållning. 

Det finns även sköna nackkuddar i mindre format (som en mini bolster) för avslappningen.