Spirituell julshop!


Soul Factory - yogabutik med själfulla yogakläder och yogatillbehör

Yogia byter namn till Soul Factory. Från april 2021 heter vi Soul Factory. Vi är samma personer, samma bolag men med ett nytt namn. Efter ett helt års hektiskt arbete med namnbytet är det nu ÄNTLIGEN officiellt - från och med nu heter vi soul factory! Vi är såklart samma fina & själfulla yogabutik men med ännu finare namn och image som bara känns så himla rätt för oss. Vi är så tacksamma över all fin respons vi har fått gällande vårt nya namn och att ni hjälper oss att sprida vårt soul message!

Möt Katarina - Grundaren bakom Soul Factory

Jag heter Katarina och är en yogi i sinne och själ. Jag har yogat i många år och är utbildad yogalärare Ayur yoga 200h. En utbildning som gav mig enormt mycket, inte minst på det personliga planet. Jag är även utbildad till barnyogalärare för Global Yoga. I maj 2016 avslutade jag också en utbildning i Stockholm "Graceful Living" med inriktning design och inredning. Hållbar design och besjälad inredning. Helt underbart!

Dessa utbildningar öppnade mina ögon för någon nytt i livet. Jag har tidigare drivit/ varit delägare i en mycket framgångsrik butik och webshop i Helsingborg med 25 anställda. Vi har fått flera fina priser som vi är väldigt stolta för, till exempel det mest (tycker jag) åtråvärda priset Årets Butik i Sverige 2013! Läs en artikel i Helsingborgs dagblad om oss här
Och det var fantastiskt roliga 20 år! Vi stod aldrig stilla. Hela tiden utvecklades vi och skapade nya saker.

Men en dag kände jag att jag hade inte mer att ge. Vilket är en hemsk känsla för en entreprenör. Så vi gjorde det jag önskar fler hade gjort. Vi sålde företaget och jag beslutade mig för att satsa på det som ligger mig närmast hjärtat. Familjen och yogan.

Nu får jag göra det jag mår bäst av nämligen både driva butik och yoga...i en kombination! Och samtidigt hänger mina barn med på en hörna. Kan knappast bli bättre.

Vad hittar du hos oss på Soul Factory?

Hos Soul Factory hittar du allt möjligt för din yogaträning som yogamattor av bästa kvalité, yogakläder, smycken, yogatillbehör som klossar och band. Och andra roliga saker! Jag strävar efter att hitta det där lilla extra som inte alla andra har. Jag väljer i största möjliga mån ekologiska, miljövänliga och/eller återvunna material i det jag köper in. Under den fantastiska start Soul Factory har fått har jag lärt mig otroligt mycket om vad ni söker och därför kommer också Soul Factorys egna kollektion utvecklas ännu mer i år.


Soul Factory består av ett härligt och dedikerat team med Katarina i täten. Tina ansvarar för kundsupport och är vår specialist inom spirituella produkter som kristaller, tarotkort osv. Sanne ansvarar för logistiken och är även den ni möter på mejl & telefonen. Sanne arbetar också en hel del med sociala medier. Ina ansvarar för allt administrativt och våra ordrar till Europa. Sandra är vår digitala marknadsförare och är en mästare på sociala medier. Du ser också Sandra ofta som vår modell. Sist men inte minst, Monika, Katarinas mamma och en riktig yinyoga lover, hjälper till en dag i veckan med allt från att agera modell till att packa ordrar. 


Efter 20 år inom framgångsrik handel, så kan du känna dig trygg med mig och min butik. Jag brinner för kundservice och för att ge dig det där lilla extra. Varmt välkommen <3