Yogaaccessoarer och yogasmycken

Yogasmycken och härliga Accesoarer för en Yogisk livsstil. Ta hjälp av ett Mala, även kallat Yogahalsband, och använd dess 108 pärlor för att hålla räkningen i ditt mantra. Upptäck dess lugnande effekt och ta dig till ett meditativt tillstånd. Yogahalsbanden finns i många vackra varianter med stenar som har olika fokus.

Stenarmband från Nouelle kan vara ett hjälpmedel i vardagen som fungerar som en påminnelse att stanna upp och andas. De vackra yogaarmbanden liknar ett Mala halsband, med vissa förändringar. Pärlantalet har inte någon specifik betydelse i ett yogaarmband, mer än om du själv tillägnar en betydelse åt ditt armband

Hårband och hårsnoddar är perfekta för att hålla undan ditt hår när du Yogar. Och de är så snygga så du kommer vilja ha dem hela tiden. Hårbanden från Sissel Edelbo tillverkas av återvunna saris, är helt unika!

 Pssst… Visste du att hårbanden/snoddarna från Love Ibiza dessutom kan användas som snygga armband?


Yogasmycken & Accesoarer hos Soul Factory

Yogahalsband - Mala

Yogahalsbanden kallade Malas har 108st stenar/pärlor som du kan använda på många olika sätt. Du kan räkna halsbandets stenar i en viss takt för att hålla fokus under en meditation. Stenarna i olika Malas har olika, unika energier. Välj det du behöver, kanske är det energi eller något mer lugnande och rogivande. Eller köp din Mala efter den färgen du gillar allra mest.

Soul Factory har ett brett sortiment av Malas från Nouelle. Flera av halsbanden kan du matcha med Stenarband från samma varumärke.

Stenarmband

Ljuvliga Stenarmband från Nouelle och Paz By Julia. Några har en tofs, ett smycke eller neutralt. Elastiska band gör att stenarmbanden passar de flesta. Så snyggt att kombinera flera armband tillsammans. Flera av stenarmbanden har en matchande Mala om du vill ha ett komplett set.

Kepsar & Mössor med Budskap

Varför ha en enfärgad Mössa eller Keps när du kan ha en med ett roligt eller härligt budskap. Vad sägs om en keps med texten "Love Warrior". Eller en mössa med "My third Eye can see through your shit"

Hårband & Snoddar

Praktiska snoddar från Love Ibiza, som även kan användas som armband. Snoddarna är mjuka och skonsamma mot håret. Vi har också Hårband från Sissel Edelbo. Tillverkade av återvunna saris, så varje hårband är unikt. Återbruk när det är som bäst!  Matcha med en bohemisk Kimono och din look är komplett!