GÅVA! 7 kristaller idag!*

Halsband Open Lotus Moonstone Gold - Satya

899 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- GÅVA - kristallkit. Skriv MIDSOMMAR som meddelande i kassan

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans


Magiskt halsband från Satya i 18 k guldplätering med ett hänge av en lotusblomma som en symbol för nya början. En sten av näring, skydd, dimension och inspiration. Extra magi till detta halsband från kristallen månsten som glimtar till i hängets centrum och strålar ut i världen.

Detta halsband är en vacker påminnelse om att du är välsignad på din resa mot ditt sanna jag.

  • Modell: Halsband
  • Längd : Fullängd 47 cm (Går att korta in 40 cm, 42,5 cm, 45 cm)
  • Hänge: Lotusblomma
  • Hängets storlek - 9 x 15,5 mm (hänget är fast på kedjan)
  • Kedja: Tunn pansar med små kulor jämt fördelade på hela kedjan.
  • Kristall: Moonstone - intuition, passion, lycka
  • Material: 18 k förgylld mässing
  • Tillverkad i Indien.

Skötselråd:  

För att kunna ha glädje av ditt smycke länge kan du ge det extra omtanke genom att ta av dem när du tränar, diskar och duschar. Undvik att bada i klorerat eller salt vatten. Förvara dem gärna i en smyckesask eller liknande för att undvika repor. Tänk på att förgyllning är en ytbehandling och kommer naturligt slitas med tiden

Om Satya:
Satya Jewelry är designade med kärlek från en studio i New York. Varje smycke skapas utifrån en intention om att inspirera och bjuda in oss att förverkliga oss själva och bli det bästa vi kan bli.
En grundtanke i Satyas filosofi är att vår själ vägleder oss att hitta vårt inre ljus. De föreslår att vi låter vår intuition hjälpa oss att hitta den symbol eller kristall som resonerar bäst med vår inre sanning.

Satya smycken är framställda av skickliga hantverkare efter anrika traditioner i Indien och Thailand.  Alla som arbetar för Satya Jewelry har bra och säkra arbetsförhållande med en rimlig lön.
Satya värnar om vår miljö och vårt arv till nästa generation. De använder etiskt framställda stenar och giftfria kristaller i sin produktion.

När du handlar ett smycke från Satya Jewelry gör du samtidigt skillnad då en del av summan doneras till Satya Foundation som stödjer barnorganisationer. Hittills har de donerat mer än 1 miljon kronor med er allas hjälp!