STOR UTFÖRSÄLJNING!

Wandering Folk


Wandering Folks ljuvliga picknickfiltar i hög kvalitet för alla äventyr som väntar dig i framtiden. Vackra, handritade mönster och handknutna tofsar ger filtarna en genuin känsla och blir snabbt en favorit.Vilka är Wandering Folk ?

"Vi är vandrarna, de som älskar att fly stadslivet. Vi tar varje möjlighet vi får att njuta av goda vänner, god mat och dra iväg på äventyr tillsammans. Vår livsstil summerar ganska bra hur Wandering Folk föddes. Åh och glöm inte vår trogna gamla skåpbil, en Commer Camper AKA Bronson från 1969 som är vårt trogna hem hemifrån"

"På en regnig campingresa föddes iden om våra picknick filtar när vi satt på våra kläd bylten och försökte hålla oss borta från den fuktiga marken. Vi ville skapa något som var av hög kvalitet som varade hela livet och som också var estetiskt tilltalande. Alla har en gammal filt i sin bil eller i garderoben som dammas av över sommaren för strand häng eller picknick med vänner. Varför inte ha något du är stolt över att plocka fram på en picknick som också är mycket praktisk? Våra mattor liknar mer en magisk matta än en picknickmatta. Vi använder fortfarande vår picknickmatta varje dag och har rest världen runt med dem vid vår sida"