Stor utförsäljning!

Orakelkort

Se våra härliga orakelkort på svenska och engelska! Orakelkort är perfekt för dig som vill fördjupa din andliga och spirituella sida. Perfekta att använda under din morgonritual. Dra ett card of the day och tolka orakelkortens budskap. Det enda du behöver är ett öppet sinne!

Vi har orakelkort från Danielle Noel, Rebecca Campbell, Yasmin Boland och många fler. Beställ din nya orakelkortlek idag!


Vad är skillnaden på tarotkort och orakelkort?

Till skillnad från tarotkort har orakelkort en friare struktur. Antal kort kan variera och varje orakelkortlek bär på sin egna unika energi.
Istället för att vara uppbyggd runt de fyra grundenergierna luft, vatten, jord och eld som tarotkorten kan orakelkorten bygga på energin från allt från växt eller djurriket. Änglar, månen och stjärnorna. Det finns ingen bestämd form för orakelkort. Lite beroende på vem du frågar varierar svaren på vad det skiljer sig åt att arbeta med orakelkort eller tarotkort. Ett sätt att se det på är att genom tarotkort letar du efter svaren i ditt inre medans med orakelkorten hittar du vägledning från en annan kärleksfull källa. 

Vilka orakelkort är bäst?

Kanske känner du att du redan har ett speciellt band eller känner dig nyfiken på tex änglar, djur eller kanske att det är månen som talar till dig. Välj de orakelkort som känns mest sanna för dig och bygg vidare på detta speciella band. Orakelkort talar mycket genom symboler så välj en kortlekar som tilltalar och ger mening för dig rent visuellt.
Ett bra sätt att se på sina kort är som en god vän som ser på din situation på ett objektivt sätt. Det är inte ovanligt att man jobbar med mer än en kortlek när man hittat magin i korten.

Hur renar man orakelkort?

När vi jobbar med olika typer av spirituella kort är det egentligen energier vi arbetar med. Det kan vara både mycket ljus energi och eller negativ energier som vi bearbetar och lyfter upp.
För att rena våra kort och vårt utrymme finns det många olika sätt men något vi brinner lite extra för är kristaller. Det finns kristaller som både renar och skyddar oss från negativa energier samtidigt som de hjälper oss att rikta vår intuition. Vi har satt ihop ett favorit kit med svart rå turmalin. en ljuvlig selenit och en salviabunt White sage.
Vad är  en salviabunt? Salviabunt av Vit Salvia, även kallad White Sage är en av de populäraste varianterna av torkad Salvia som används i reningsritualer kallad Smudge eller Smudging.
Rena dig själv och ditt space omkring dig innan meditation. Vit Salvia är även perfekt för att rena dina kristaller. Läs mer här om vårt Clean magic kit här

Hur använder man orakelkort?

Till våra olika orakelkort i shopen ingår en guidebok som beskriver och ger en tolkning till varje kort. De ger också förslag på olika läggningar. En grundprincip är att den intuition du sätter för din läggning är det som du får svar på. ett väldigt roligt och inspirerande sätt att lösa livets gåtor på. Du kan lägga ett kort för dagen eller göra en läggning med flera kort och se på en situation ur olika synvinklar och gräva lite djupare.
Här är det bara fantasin som sätter gränser.

Orakelkort meditation

Vill du meditera och ta med dig energi och kraft från ett speciellt orakelkort är det ett underbart sätt att söka och stärka vägledning från tex en specifik ängel som känner extra starkt för.
Sätt dig bekvämt och försäkra dig om att du får sitta ostört för en stund. Lägg ditt specielle kort framför dig.

Ta några djupa andetag. Fokusera på varje andetag och känn hur du med varje inandning stärker dig med energi och ljus och med varje utandning släpper taget om dagens tankar och brus. Andas och känn om någon del av din kropp vill ha uppmärksamhet och andas in mer ljus där. När du känner dig bekväm och avslappnad föreställ dig en stark kärleksfull kraft som strålar upp genom dina fotsulor från jordens inre kärna och som stiger upp genom din kropp och omfamnar och grundar dig. Föreställ dig sedan ett starkt kärleksfullt och livgivande ljus som stålar in genom din hjässa och låt jorden och solen sammansmälta i ditt inre. Känn att du blir hel inom dig. När det känns bra kan du börja röra dig försiktigt och öppna dina ögonen. 

Ta kortet i dina händer och känn vilken kärleksfull vägledning som finns där för dig. Det kan vara en bild eller ett ord eller en känsla. När vi mediterar regelbundet upptäcker vi hur vi lättast tar till oss information.
En del ser i bilder, någon känner eller hör budskap. När vi är öppna och släpper våra förväntningar finns vägledningen där för oss på det sätt som är helt unikt för var och en av oss.