Wow! Massor av nyheter!

Orakelkort på svenska Kraftdjurens orakelkort - Colette Baron-Reid

429 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Kraftdjurens Orakelkort finns nu på svenska! Korten är skapade av den internationellt hyllade andliga läraren och bästsäljande författaren Colette Baron-Reid. De 68 korten skildrar en symbolisk representation av ett djur, insekt, fisk eller fågel. 

Korten bär med sig ett visdomsbudskap för att stödja och vägleda dig. De hjälper dig att se skönhet i ditt liv, att lysa ett ljus när du känner dig vilsen i mörkret och för att leda dig framåt längs den väg du är menad att gå.

Tänk dig att du får vägledning av olika kraftdjur när du går genom livet och upptäcker nya och okända områden. Dra ett kort och ta del av visdomen för att lära dig hur du bättre kan navigera i ditt liv, ta dig förbi upplevda hinder och nå din oändliga potential.

Ny på orakelkort? Vill du lära dig mer om tarotkort & orakelkort? Läs mer här

  • Innehåller 68 st orakelkort (text på svenska)
  • Medföljande guidebok (text på svenska)
  • Skapade av Colette Baron-Reid
  • Illustrerade av: Jena DellaGrottaglia
  • Storlek på korten: ca 9 x 13 cm

Andarna som finns i djurens värld har mycket att dela med sig av, och hemligheterna i deras språk är nu tillgängliga för dig genom Kraftdjurens Orakelkort. Djurens energi finns alltid runt omkring oss, och deras budskap vägleder oss när vi navigerar i världen. I själva verket kommer olika andedjur in i våra liv i olika stadier och faser, och ger oss budskap för att hjälpa oss på vår väg.