Affirmationskort Self Love av Sanna Sporrong + Rosenkvarts

199 kr

- Fri Frakt (vid köp från 599:- annars 49:- i frakt)
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Self Love Affirmationskort av Sanna Sporrong är ett perfekt verktyg för att få dagliga reminders som inspirerar dig till att ta hand om och respektera dig själv. Self love-kortleken innehåller 50 kort med stärkande citat och texter både på svenska och engelska, konkreta tips och metoder för att starta en själslig resa inom sig själv! Kortleken tillsammans med den kraftfulla kärlekskristallen Rosenkvarts blir detta en magisk duo som hjälper dig att stärka relationen & kärleken till dig själv.

Genom att dra ett kort dagligen som en del av din morgonritual kommer små positiva frön att planteras i form av inspiration, tips och uppdrag för att stärka kärleken till dig själv. Du får även en ny infallsvinkel på hur mental och fysisk hälsa kan förbättras med enkla medel.

Budskapen på korten är lätta att ta till sig då de tar upp saker som de redan vet och känner inuti men som du kan behöva påminnas om för att göra verklighet av. Boosta dig själv, utveckla din självkärlek och få dina drömmar att bli sanna! 

Till dina Self Love kort medföljer även en guidebok med texter där du får chans att fördjupa dina tankegångar lite extra. ''Small steps everyday'', ''Rensa din själ'' och ''Finn din inre ikigai'' för att nämna några inspirerande teman som tas upp i guideboken. Tips: Dra ett kort varje morgon till din morgonritual och se vad universum vill säga dig idag! 

Du får också med en kraftfull Rå Rosenkvarts till varje kortlek. Rosenkvarts öppnar upp ditt hjärta och hjälper dig att ta in lycka i ditt liv. Kristallen hjälper dig även att förstärka dina positiva sidor i livet och stärker dina närmaste relationer (speciellt till dig själv). 

  • 50 st kort med texter på Svenska & Engelska
  • Medföljande Guidebok på svenska som ger tankeinspiration till varje kort
  • Rosenkvarts Rå ca 20-45mm. Vikt ca 12-20g 

Missa inte Sanna Sporrongs fantastiska och bästsäljande böcker, ''Planera för dina drömmar'', ''Morgondagboken'' och ''Tacksamhetsdagboken'' och många fler! Böckerna fungerar som enkla verktyg som du på ett kraftfullt och effektivt sätt kan få hjälp att fokusera på vad som är viktigt för just dig! Se alla hennes böcker här