15% på byxor & leggings! Kod BYXA15 i kassan

Bok "Soul Work" - Josefin Dahlberg

199 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

I boken, "Soul Work" delar Josefin Dahlberg med sig av sin personliga, spirituella resa till ett bättre mående. Redan som 25-åring fick Josefin sitt drömjobb som chefredaktör för en stor modesajt. Efter tre års tid sa hon upp sig och började om på nytt. Hon reste till Indien och utbildade sig till yogalärare, började fokusera på sitt välmående och bloggade om hur hon helt hängav sig åt sin spirituella resa.

Med "Soul Work" ger Josefin dig som läsare nycklarna för att börja lyssna inåt och komma dig själv närmare. Boken innehåller handfasta tips, övningar och inspiration inom yoga, meditation och olika ritualer - alla de verktygen som behövs till att ta tillbaka din inre guide, stärka kärleken till dig själv och manifestera dina drömmar. 

  • Antal sidor: 175
  • Mått: 160 x 22 x 217 (mm)
  • Utgiven: 2020-12-15
  • Språk: Svenska

Missa inte Affirmationskorten Soul Work. 50st kort med tänkvärda citat och texter på svenska & engelska. Använd dem som ett verktyg för att få dagliga påminnelser om vem du ör och var du är på väg i livet. Boosta dig själv, kom ihåg att du är värdefull och att dina drömmar kan bli sanna!