STOR UTFÖRSÄLJNING!

Eteriska Oljor & Tillbehör

Eteriska Oljor är ljuvliga att använda till en mängd olika områden. Hitta din egen mix av eteriska oljor för att få ihop den kombinationen och sinnesstämningen du vill ha. Vi har också färdigblandade Yogaoljor med eteriska oljeblandningar med praktisk roller ball. Perfekt för dig som vill ha en mildare, blandad eterisk olja som du kan rolla direkt på huden.

En yogaolja kan ge en positiv effekt på ditt liv – redan i dag! Våra härliga yogaoljor är berikade med eteriska oljor av högsta kvalitet. 


Våra yogaoljor är perfekta att ha med sig på yogamattan. Rulla på dina pulspunkter eller droppa ett par droppar av oljan i dina handflator och andas in de härliga naturliga dofterna för att känna ett omedelbar boost av energi, lugn eller balans. Oljorna kommer i små, praktiska förpackningar så är perfekta att bär med dig i väskan under dagen. Använd när du känner att du behöver boost av yogaoljornas härliga egenskaper från deras naturliga ingredienser. 


Eteriska oljor

Skapa din önskvärda sinnesstämning med hjälp av 100% eteriska oljor från Tisserand Aromatherapy


Yogaoljor Roller

Yogaoljor på praktisk rollerflaska som är perfekt storlek att stoppa i fickan, handväskan eller i yogaväskan, eftersom det inte finns någon risk för läckage. Den är enkel att applicera på dina pulspunkter. Perfekt för bussresan, på din arbetsplats, on the go mm.


Yogaoljor Pipett

Det ger en extra lyxig känsla när du själv applicerar dropparna från yogaoljan. Du kan se dropparna och känna doften medan du applicerar yogaoljan. Det är även en riktigt snygga inredningsdetalj i din yogahörna. Perfekt att ha bredvid din säng eller vid din meditationsplats. 


Yogaoljor med kristaller

Se våra magiska oljor berikade med kraftfulla kristaller från Souli Collective