STOR UTFÖRSÄLJNING!

Eterisk olja Organic Cedarwood 10ml - Terra Gaia

63 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

När det gäller att omfamna det naturliga och lyfta din dagliga rutin till nya höjder, välj Terra Gaias 100% ekologiska och certifierade eteriska oljor. Dessa är inga vanliga oljor – de är högkoncentrerade och skapade genom varsam destillering eller pressning av de finaste naturliga råvarorna

Ekologisk eterisk olja med en typisk träig doft och många användningsområden. Dess rengörande och fuktgivande egenskaper gör den till en utmärkt ingrediens i produkter för kroppsvård, hud och hår.

Aromen från cederträ skapar en lugn och avslappnande atmosfär, vilket genererar fysisk och mental avkoppling.

Perfekt vid sömnproblem, yoga eller för vila och återhämtning

  • Doft: Cederträ
  • Volym: 10 ml
  • Cederträ: Cedrus atlantica wood oil*, Limonene**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor. Ursprungsland: Marocko

Läs mer om den eteriska oljans användningsområden nedan: 

Massage: Använd 5 droppar av oljan och blanda in den med annan olja ex. kokosolja som är perfekt att använda till massage då oljans små molekyler lätt sjunker in i huden. Bidrar dessutom till att göra strukturen i bindväven stark och smidig.

Meditation eller Yoga: Välj ut en olja som passar den sinnesstämning du vill uppnå. Ta lite av oljeblandningen i ena handen, gnugga handflatorna mot varandra, öppna upp händerna mot ansiktet och andas in de härliga dofterna.

Bad: Tillför 4-6 droppar av den eteriska oljan i 20 ml vatten. Tillför sedan hela blandningen av eterisk olja och vatten till badet!  Unna dig en stund för dig själv och avnjut ett avkopplande varmt bad.  

Ångare: Tillsätt 6-8 droppar av oljan till din brännare eller ångare och njut av den härliga arom som oljan avger.  

OBS! Endast för extern användning. Använd inte outspädd på huden. Undvik kontakt med känsliga områden, t.ex. ögon, sprucken hud eller sår. Tänk på att testa dig fram och använd hellre en liten mängd i början för att se hur din hud reagerar. Förvara utom räckhåll för barn. Använd inte eteriska oljor på barn under 5 år. Kontakta din sjukvårdspersonal innan du använder eteriska oljor under graviditeten. Förvaras bäst på en sval och torr plats. Om du applicerar i en massageblandning, vänta 12 timmar innan du utsätter huden för starkt UV-ljus eller solljus.

I