Wow! Massor av nyheter!

Kimono

En kimono som är vacker & unik ger dig den perfekta känslan av ledighet och lyx. Här finns ett brett sortiment av kimono och kaftaner från flera olika märken och material. Kanske är det en kaftan i mjuk och skön viskos eller en kimono i exklusiv silke. 

Vi är de enda i Sverige som kan erbjuda en fantastisk, handmålad kimono från Warriors of the divine. En boho-look får du med en Kimono från Sissel Edelbo. Tillverkade av Vintage-tyg från använda Indiska Saris. Varje Kimono är unik, precis som Du!


Köpa Kimono - Olika varumärken hos Soul Factory

Warriors of the divine

Kimonos från Warrirors of the Divine är utformade för att kunna bäras av alla kvinnor. De är kända för sin bohemiska stil som blandar elegans med lekfullhet.

Alla kimonos tillverkas för hand med hjälp av gamla traditionella handmålningsmetoder för batik. Tillverkningen av varje kimono är en kärleksfull process. 

Du kan vara trygg med att de skickliga balinesiska arbetarna, som tillverkar kimonos från Warriors of the Divine producerar kläderna under rimliga arbetsförhållanden med en rättvis lön eller mer (enligt den indonesiska regeringen). Tillverkningen sker dessutom i en säker, ljus och välventilerad miljö. 

Sissel Edelbo

När du bär en Kimono från Sissel Edelbo så vet du att du bär något helt unikt! Varje Kimono är one of a kind då de tillverkas av återanvänt tyg från bland annat Indiska saris. Vi älskar tanken att återanvända vackra tyger och skapa något nytt! Det är "slow fashion" när den är som bäst. Samtliga tyger är tvättade före man har sytt om dom till trendiga, snygga kimonos. Därför kan man se spår av att plaggets tyg har blivit använt sen tidigare, vilket ger en ytterligare personlig touch.