Wow! Massor av nyheter!

Samarbete med Soul Factory

Vill du tjäna pengar med oss?

Har du en hemsida eller blogg och vill tjäna pengar på den? Vi betalar nämligen provision för varje köp som du förmedlar till Soulfactory.se!

Du har möjligheten att tjäna 10% av hela ordersumman för varje beställande kund du skickar till Soulfactory.se. Detta sker i samarbete med affiliatenätverket  Adrecord.

Så här gör du:

  1. Du skapar ett gratis konto hos Adrecord och får tillgång till särskilda länkar eller annonser som du använder för att länka till vår webbplats. Du kan länka från en hemsida, en blogg, ett nyhetsbrev, länk i din Instagramprofil etc.

  2. När någon klickar på dina länkar/annonser och sedan köper från oss får du provision i ditt konto hos Adrecord.

  3. Adrecord betalar ut provisionen du har tjänat till ditt bankgiro, plusgiro eller bankkonto varje månad.

Missa inte chansen att tjäna pengar genom att tipsa om Soul Factory! Marknadsföringen som du gör för Soul Factory behöver inte bara innebära annonser, utan kan även ske som direkta blogginlägg med länk till Soulfactory.se

Ansök gratis hos Adrecord här

Om du har frågor om detta får du gärna kontakta  Adrecord support härÄr du yogalärare, ska ha ett event och är nyfiken på hur det fungerar med samarbete och sponsring?

Vi får väldigt ofta frågan om vi kan sponsra yogalärare med kläder eller annat inför event/retreat . Svaret på den frågan är ganska svår. Vi behöver veta mycket mer om dig och eventet. Innan vi inleder ett samarbete så vill vi lära känna varandra (om än digitalt) Det är viktigt att detta är gemensam satsning från båda håll så att alla känner sig inkluderade och får ut mesta möjliga av samarbetet. 

Svara gärna på frågorna som: Hur många kommer på ditt event? Vilken är målgruppen? Kommer det finnas professionell fotograf på  plats? Hur många följer dig på Instagram? 

Eftersom efterfrågan är så stor så måste vi ha en del begränsningar då vi är ett litet företag. 

Mejla oss gärna på [email protected] och berätta mer! Det kan ta upp till en vecka för mig att svara. Behöver lite tid att sätta mig in i det.

Namaste / Katarina, Ägare Soul Factory