Wow! Massor av nyheter!

Yogafiltar

Köp yogafilt

Vem längtar inte efter yogafilten när det är dags för Savasana? Införskaffa din egen yogafilt idag som du kan ta med på nästa yogapass. Här hittar du supermjuka yogafiltar från spanska E-swiss. Alla yogaplädar har två sidor. Den ena sidan är supermjuk och den andra sidan är mönstrad och finns i olika material/trycktekniker. Vacker mysfilt i generös storlek, hitta ditt favoritmönster.Yogafiltar i olika modeller

Här finns Yogafiltar i flera olika varianter av färger och material. Silkesmjuk sari, gosig ull, luftig bomull. Vilken Yogafilt passar dig?

Silke/sari

Ytan på dessa yogafiltar är helt ljuvlig. Mjukaste silketygen från Indiska saris.

Yogafilt i Ull

Yogafilt tillverkat i äkta 100% merinoull. En stor, mjuk, riktigt tjock filt i värmande ull. Kommer i en praktisk väska så du kan bära med dig filten. Går att lägga ovanpå en vanlig yogamatta om du vill göra Yin eller Restorative Yoga och inte har en Ullmatta (filten är dock dubbelt så bred som en yogamatta)

Yogafilt i Bomull

Luftigt, mjuka filtar i bomull finns både från YogiRaj och Affari. Mjuka, fina färger som är lika bra till savasana som att de är vackra i ditt hem.