Wow! Massor av nyheter!

Yogahalsband (Mala)

Vad är Mala?

Yogahalsbanden kallade Mala har stenar/pärlor som används för att sätta en intuition, meditera, eller helt enkelt bära för att de är så vackra och ger positiv energi.
Du kan använda Mala halsbandets stenar för att räkna till ditt mantra t.ex säg Sat Nam för dig själv (eller högt) lika många gånger som det finns stenar, det vill säga 108 gånger, eller så kan du räkna andetagen medan du mediterar med hjälp av stenarna. På så sätt håller du tankarna på rätt ställe under hela meditationen.

Om du tränar yoga, kan du placera ditt Mala halsband längst fram på din matta för att sätta dagens intuition i praktik, vilket gör att det absorberar energi och ger dig fokus inför din rörelse.Malas är inte bara vackra att se på; de är kraftfulla redskap för personlig utveckling. Om du känner behovet av att förändra något i ditt liv, sätta nya mål eller fokusera på din hälsa, kan våra mala-halsband vara din trogna följeslagare och dagliga påminnelse.

För meditation är malas utmärkta hjälpmedel. Dessa halsband består av 108 stenar och hjälper dig att upprepa ditt mantra eller följa din andning under meditation. Du kan välja din mala baserat på din intuition eller önskemål. Om du dras till en specifik mala, är det vanligtvis den rätta för dig. Lita på din inre känsla! Du kan också välja din mala baserat på dess färg. Om en viss färg ger dig positiv energi, kan den vara extra stödjande.

Fundera över dina mål och vad du vill uppnå. Vad arbetar du på? Är det något specifikt område där du behöver extra stöd? Genom att ställa dig själv dessa frågor kan du hitta den mala som passar bäst för dig och din utvecklingsresa. Utforska vårt utbud av malas efter deras energi och hitta den som resoneras mest med din inre intention och stil.