Wow! Massor av nyheter!

Yogatröjor Dam

Yogatröjor | Yogatoppar

En bra yogatröja eller yogatopp kan göra underverk. Vi på Soul Factory letar därför världen runt för att hitta det där lilla extra till din yoga. Många av yogakläderna är miljövänliga och ekologiska. Testa det sköna tyget gjort av bambu eller kanske ekologisk bomull? Vi har de rätta överdelarna för din yoga! Här ser du hela sortimentet av Yogatröjor, men är på jakt efter något speciellt så kika in i någon av underkategorierna: Tröjor kort ärm, Lång ärm, Sweatshirt & Hoodies. Vi har också egna kategorier för dig som är på jakt efter Yogalinnen eller Sport BH/Yoga BH.


Yogatröjor dam hos Soul Factory

Yogatröja - kort ärm

Här på Soul Factory finns det ett mycket brett sortiment av yogatröjor med korta ärmar. Gillar du härliga citat och budskap på din tröja så är kanske vår gröna tröja med budskapet "Good things happen" något för dig? Är du ute efter en tröja med mörkare färger så kanske vår svarta tröja med budskapet "Breathe. Seriously. Just breathe" passar dig bättre? 

Yogatröja - lång ärm

För dig som är i behov av yogatröjor med långa ärmar har vi givetvis det med. En stor favorit är vår Oversize tröja Tabita Blue från Santa Ni. Är du ute efter en mer medium fit tröja så kan vi rekommendera en tröja från vår alldeles egna kollektion här på Soul Factory. Nämligen den svarta tröjan med citatet "Yin is The New Black". Den har visat sig vara en stor favorit hos våra kunder.

Sweatshirts & Hoodies

När det börjar bli lite kallare och du behöver lite mer på dig för att hålla värmen så är våra Sweatshirts & Hoodies ett utmärkt alternativ. I den här kategorin har vi bland annat tröjor med huvor som verkligen håller värmen, t.ex vår rosa hoodie från Moonchild Yogawear. Är du mer intresserad av en tunnare sweatshirt så kanske vår jeansblåa sweatshirt från SuperLove Tees passar dig bättre.


Yogatröja & Yogatopp

Yogatröjan är, likt yogabyxor, ett väldigt viktig val. Du ska kunna röra dig helt fritt i yogan utan sömmar som river eller armar som spänner från yogatröjan. Men det som i alla fall jag upplever som viktigast är att yogatoppen inte trillar över huvudet och dels bör mig "blind" men även visar hela magen i tex Downward facing dog/Hunden. Om du känner att du hela tiden får dra ner din tröja efter varje asanas/yogaposition, så har du förmodligen inte den bästa överdelen för dig. 

Utövar du fysisk yoga så kanske det bästa är en åtsittande yogatopp eller yogalinne med mjuka sömmar och inte allt för djupurringning. Vi har också Yogalinnen med inbyggd BH. 

Du kan även ha en snygg och sköna Yogatröja eller ett yogalinne i bra kvalité och material som är lösa och har djupa urringningar. Då är det både snyggast och skönast med en mjuk Sport BH/Yoga BH under, som gärna får titta fram lite bakom yogalinnet eller yogatoppen. Kanske tom i en avvikande färg för att göra det ännu mer bohemiskt och härligt! 

Det finns även jättesnygga alternativ där yogatröjan sitter åt nertill och är pösigare upptill. Passar bra om man har mysiga kärlekshandtag som man vill undvika att visa, eller med lite större byst. Alla är vi olika och vissa av oss trivs helt enkelt inte i tighta yogakläder, men då finns det toppenbra alternativ till det. 

Vårt sortiment av Sport BH:ar för yoga har inte som funktion att hålla ett stadigt grepp om bysten utan mer hålla den bara. Därför är en Yoga BH perfekt även till vardags! Jag har helt tagit bort alla min gamla BH som jag tidigare gick och svor över. Kliade av spets, satt åt på alla ställen förutom runt bysten, och bygeln ska vi inte prata om! Nu använder jag enbart fräscha, snygga och mjuka sport BH:ar för yoga. De är ofta tillverkade i Bambu som är antibakteriellt och reglerar värmen på ett ypperligt sätt.