T-shirt "Good things happen..." Glazed Green - Soul Factory

395 kr- FRI FRAKT (vid köp från 599:-) & fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Härlig t-shirt med ett budskap som är mer aktuell än någonsin: "Good Things Happen, Love is Real, We will be Okay" och ett litet hjärta. Värmande ord som ger hopp i nuet och tro på en ljusare framtid. T-shirten kommer i den härliga, varma färgen Glazed Green. 

Mjuk, kortärmad tröja som är lika fin under en kimono som till till ett par jeans på stan. Tröjan är figursydd och är tillverkad i mjuk, ekologiskt bomull. Köp den till dig själv eller ge som gåva till någon du tycker om.

  • Tryck: "Good Things Happen, Love is Real, We will be Okay" och ett litet hjärta
  • Material: 100% ekologisk bomull
  • Modell: "T-shirt kort ärm" (rak modell)
  • Färg: Glazed Green (mörkgrön)
  • Tvättråd. 30 grader. Stryk ej på trycket

Plaggets certifieringar

GOTS certifierad ekologisk bomull & Oeko-Tex Standard 100

GOTS är en global certifiering som täcker ekologiska texiler medan OEKO-TEX är en global certifiering som täcker ekologiska och icke ekologiska textilier. Båda har strikta teststandarder på plats. Om en produkt har GOTS- eller OEKO-TEX-certifiering kan du vara säker på att produkten har testats och är så säker som den kan vara.

Fair Wear Foundation

En nederländsk oberoende förening vars medlemmar har åtagit sig att förbättra arbetsvillkoren inom textilindustrin.

PETA Vegan Approved

"PETA-Approved Vegan" -logotypen gör det möjligt för företag som säljer kläder, tillbehör, möbler eller heminredning att lyfta fram sina veganerbjudanden och hjälper konsumenter att hitta djurfria produkter. På så sätt kan konsumenten enkelt göra inköp som överensstämmer med deras värderingar.