STOR UTFÖRSÄLJNING!

Mönstrade Tights & Yogaleggings Dam

Hos oss på Soul Factory hittar du de trendiga mönstrade tights och mönstrade leggings till dam - för din yoga och träning!

Vi har ett av Sveriges bredaste utbud av mönstrade leggings i olika stilar och färger.

Våra mönstrade leggings är gjorda av högkvalitativt material som är bekvämt att bära och håller formen. De är perfekta för yoga, träning eller bara för att få en stilig look. Köp dina mönstrade yogaleggings hos oss idag och ta din träningsstil till nästa nivå!


Älskar du också att ha på dig snygga mönstrade tights? 

Vi på Soul Factory har brett utbud av träningstights och yogaleggings i härliga mönster och färger som lyfter din outfit till en helt ny nivå. Leggings med snyggt mönster förvandlar en vanlig yogaoutfit till en riktig statementlook! 


Hur stylar man mönstrade tights?

Du stylar dina mönstrade tights precis så som du önskar! För en causal look matchar du dem bäst med enkla t-shirts och tröjor från garderoben i neutrala färger. Är du som oss galen i färger och mönster så kan det vara riktigt snyggt att matcha tillsammans med något färgstarkt som lyfter outfiten ännu mer. Varför inte slänga på en bohemisk kimono?

Vi har allt från leggings i batik till leggings med 70-tals mönster. Byt ut din svarta leggings mot ett par mönstrade tights som får dig att sticka ut ur mängden. Skapa din helt unika vardagslook med våra fräcka leggings, en bohemisk kimono, ett par boots och en snygg hatt. Spana in våra snygga mönstrade leggings och hitta dina nya favoriter.