Kristaller & Stenar

Kristaller och stenar är underbara att ha för att förstärka eller hjälpa till att locka fram ett sinnestillstånd eller en känsla. Ha kristallen ametist vid sängen för att ge dig en god natts sömn. Eller varför inte en sodalit i fickan om du har ett kraftprov framför dig och behöver kristallens hjälp att öppna ditt sinne och hitta fokus. Rena dina Kristaller med en Salviabunt.

Agat Ametist måne Agat Ametist måne
299 kr
Amazonit Tumlad Amazonit Tumlad
45 kr
Amazonit Pendel Amazonit Pendel
119 kr
Ametist Tumlad XL Ametist Tumlad XL
65 kr
Angelit Hjärta Angelit Hjärta
249 kr
Angelit tumlad Angelit tumlad
69 kr
Citrin Tumlad small Citrin Tumlad small
35 kr
Grön Kvarts medium Grön Kvarts medium
45 kr
Grön Kvarts small Grön Kvarts small
35 kr
Hematit Tumlad Hematit Tumlad
45 kr
Orange Kalcit small Orange Kalcit small
45 kr
Orange Kalcit Large Orange Kalcit Large
79 kr
Rosa Scolecite Pendel Rosa Scolecite Pendel
229 kr
Rökkvarts Small Rökkvarts Small
35 kr
Selenit skål Måne Selenit skål Måne
499 kr
Selenit Hjärta Selenit Hjärta
99 kr
Selenit mini Selenit mini
35 kr
Selenit mindre Selenit mindre
45 kr
Selenit
55 kr
Selenit större
75 kr
Sodalit Tumlad Sodalit Tumlad
35 kr
Svart Agat Pendel Svart Agat Pendel
119 kr
Turmalinkvarts Turmalinkvarts
79 kr

Om Kristaller & Stenar

Kristaller & olika stenar kan användas för skapa eller förstärka en känsla. Du kan också ha dem som en vacker utsmyckning i ditt hem. Tillsammans med Erica, mer känd som Cosmic Element, så har vi tagit fram en massa intressanta fakta om Kristaller & Stenar och hur du kan använda dem i ditt liv. Perfekt för dig som är nyfiken på denna spännande värld! Läs hela Artikeln om Kristaller här.

Kristallers Betydelse

Vi har en fullspäckad sida med kristallers betydelse indelat i olika grupper efter det du söker, t ex självförtroende, mod, lugn, energi mm. På samma sida finns också Kristallers Betydelse A-Ö där du snabbt kan leta upp din favoritkristall och läsa om vad just den betyder.

Chakra Kit

Vi har tagit fram ett härligt Chakrakit med 7st Kristaller & Stenar. De är anpassade för varje chakra i din kropp och du kan använd dem en i taget eller tillsammans. Vi har även en artikel om Chakran i vår kropp där du kan lära dig mer om dessa energihjul som flödar runt i våra kroppar. Där kan du också läsa mer du läsa om hur du kan använda ditt chakrakit.

Rena dina Kristaller med en Salviabunt

En bunt av Salvia, eller Sage, är vanligt att använda för att rena dina Kristaller. Hos oss på Soul Factory hittar du många olika Salviabuntar. Bland annat klassikerna White Sage och Blue Sage. En Blue Sage, blå salvia, har en något mildare doft som påminner lite om lavendel. 

Smudge Kit

I våra härliga Smudge Kit finner du Salvia, Palo Santo och en Kristall. Ett perfekt kit för att rena ditt space, dina kristaller och dig själv.