STOR UTFÖRSÄLJNING!

Kristaller & Stenar

Kristaller och stenar är underbara att ha för att förstärka eller hjälpa till att locka fram ett sinnestillstånd eller en känsla. Ha kristallen ametist vid sängen för att ge dig en god natts sömn. Eller varför inte en sodalit i fickan om du har ett kraftprov framför dig och behöver kristallens hjälp att öppna ditt sinne och hitta fokus. Rena dina Kristaller med en Salviabunt.

Ametist Tumlad XL Ametist Tumlad XL
65 kr
Ametist kluster small Ametist kluster small
129 kr
Angelit tumlad Angelit tumlad
69 kr
Jade vit kristall Jade vit kristall
30 kr
Orange Kalcit Rå XL
135 kr
Onyx Svart Medium Onyx Svart Medium
45 kr
Selenit skål Måne Selenit skål Måne
499 kr
Rosenkvarts Pendel Rosenkvarts Pendel
119 kr
Aventurin Pendel Aventurin Pendel
119 kr
Amazonit Pendel Amazonit Pendel
119 kr
Svart Agat Pendel Svart Agat Pendel
119 kr
Labradorit Pendel Labradorit Pendel
119 kr

Om Kristaller & Stenar

Kristaller & olika stenar kan användas för skapa eller förstärka en känsla. Du kan också ha dem som en vacker utsmyckning i ditt hem. Tillsammans med Erica, mer känd som Cosmic Element, så har vi tagit fram en massa intressanta fakta om Kristaller & Stenar och hur du kan använda dem i ditt liv. Perfekt för dig som är nyfiken på denna spännande värld! Läs hela Artikeln om Kristaller här.

Kristallers Betydelse

Vi har en fullspäckad sida med kristallers betydelse indelat i olika grupper efter det du söker, t ex självförtroende, mod, lugn, energi mm. På samma sida finns också Kristallers Betydelse A-Ö där du snabbt kan leta upp din favoritkristall och läsa om vad just den betyder.

Chakra Kit

Vi har tagit fram ett härligt Chakrakit med 7st Kristaller & Stenar. De är anpassade för varje chakra i din kropp och du kan använd dem en i taget eller tillsammans. Vi har även en artikel om Chakran i vår kropp där du kan lära dig mer om dessa energihjul som flödar runt i våra kroppar. Där kan du också läsa mer du läsa om hur du kan använda ditt chakrakit.

Rena dina Kristaller med en Salviabunt

En bunt av Salvia, eller Sage, är vanligt att använda för att rena dina Kristaller. Hos oss på Soul Factory hittar du många olika Salviabuntar. Bland annat klassikerna White Sage och Blue Sage. En Blue Sage, blå salvia, har en något mildare doft som påminner lite om lavendel. 

Smudge Kit

I våra härliga Smudge Kit finner du Salvia, Palo Santo och en Kristall. Ett perfekt kit för att rena ditt space, dina kristaller och dig själv.

Meditera med kristaller

Kristaller är ett underbart hjälpmedel när du mediterar.
Skapa de bästa energierna för din meditation och stärk din intention för din övning. med hjälp av kristallernas unika egenskaper. Att hålla en kristall i handen kan också hjälpa att hitta sitt focus och stilla sinnet. Få mer vägledning och tipps i vår artikel Meditation - allt du behöver veta  

Kristaller Etik & miljö

Här har vi samlat all information om var vi köper våra kristaller från och hur våra tankar går gällande det etiska inom kristallindustrin. Här kan du läsa mer om det