Chakrakit med kristaller

299 kr

- FRI FRAKT (vid köp från 599:-) & fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Chakrakit med underbara healande kristaller (boken på bilden ingår ej). Paketet innehåller sju kristaller. Ametist, Sodalit, Blå kalcedon, Grön Agat eller mossagat, Citrin, Orange Kalcit & Röd Jaspis. Ligger i en fin ask (perfekt present!) med ett kort som på svenska beskriver våra olika chakran.

Kommer i en fin presentlåda. Rena gärna dina kristaller med en Salviabunt, klicka här för att komma till Blue Sage, eller här för att komma till White Sage.
Tänk på att kristallernas kommer från naturen vilket gör att storlek och utseende kan variera.

Chakrakit innehåll

Nedan ser du innehållet och innebörden hos respektive kristall/sten i det ljuvliga Chakrakitet. Använd dem en i taget eller lägg dig bekvämt på rygg, placera ut respektive kristall på sitt chakra och känn energin och vibrationerna flöda in i din kropp och själ! Vi har en egen sida där du kan läsa mer du läsa mer om chakran och hur du kan använda ditt chakrakit.

Kronchakrat - Toppen av huvudet - Violett - Ametist large

Ametisten är skyddande och kraftfull! Den är som en sköld mot psykisk ohälsa, stress och olika former av ångest. En ametist lugnar dig på ett naturligt sätt då den lindrar både stress och spänningar. Sägs även kunna balansera humörsvängningar.

En ametist stimulerar sinnet, hjälper dig att hitta fokus, förbättrar minnet och ger dig motivation. Den lindrar även sömnlöshet och kan hjälpa dig att komma ihåg och förstå drömmar. Perfekt att placera inne i ditt sovrum

Pannchakrat - Mellan Ögonbrynen (Tredje ögat) - Indigo Blå - Sodalit

Sodaliten hjälper dig att utveckla din intuition och får dig att våga tro på dina instinkter. Den tilltalar dina spirituella perspektiv och det tredje ögat. Den gör dig kreativ och får dig att våga öppna upp för nya perspektiv.

En sodalit ger ordning och lugn till sinnet, skapar känslomässig balans och lugnar panikattacker. Den förbättrar din självkänsla och hjälper dig att känna självacceptans och utvecklar ditt självförtroende.

Halschakrat - Halsen - Ljusblå - Blå Kalcedon  

Blå Kalcedon är en vårdande sten som främjar vänskap och välvilja. Den absorberar negativ energi och sprider den sedan så att energin inte flyttar till någon annan. Blå Kalcedon balanserar sinnet, kroppen, känslor och ande till en helhet. 

Hjärtchakrat - Mitten av bröstkorgen - Grön - Grön Agat eller Mossagat small

Grön agat hjälper dig att få balans mellan yin & yang. Den ger dig energi när det saknas och grundar dig när du behöver det. Du får helt enkelt harmoni i både kropp och själ. Stärker din kreativitet och ditt intellekt. Den är bra att ha med dig när du ska lära dig nya saker, till exempel på en kurs eller i skolbänken.

Mossagat är grundande och stärker dig när du är orolig. Den står i nära kontakt med naturen och kan hjälpa till att jorda/grunda dig. Mossagaten stärker de sidor hos dig som du vill förstärka och den boostar ditt självförtroende.

Solar Plexuschakrat - Övre delen av magen - Gul - Citrin small

Citrinen är ett riktigt härligt lyckopiller! Denna underbara lilla stenen ger dig glädje, entusiasm och positivitet. Att bära på en citrin är bra både för självkänslan och självförtroendet

En citrin är perfekt för att nå framgång inom olika områden. Den hjälper dig att se, och framförallt nå, nya möjligheter och få lycka i livet.

Navelchakrat - Under naveln - Orange - Orange Kalcit large

Orange kalcit är en energigivande och rensande sten. Den balanserar dina känslor, tar bort rädslor och övervinner depression. Stenen stöttar dig för att lösa problem och maximerar din potential!

En Orange Kalcit är en bra mental healer. Den lugnar sinnet, stimulerar insikt och ökar minnet.

Rotchakrat - Svanskotan & bäckenbotten - Röd - Röd Jaspis small

Röd Jaspis ger dig mod, styrka, energi och får dig att stå stadigt på jorden. Den är skyddande och extra bra att ha vid stressande situationer.

En Röd Jaspis kan hjälpa dig att ta rätt beslut i lägen där du står inför ett avgörande val. Den ger dig livskraft och gör dig fokuserad. Sägs också ta fram din inre skönhet.