Wow! Massor av nyheter!

Chakra - kit med kristaller

299 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Chakrakit med underbara healande kristaller. Paketet innehåller sju kristaller. Ametist, Sodalit, Blå Kalcit, Grön Kvarts, Citrin, Orange Kalcit & Röd Jaspis. Perfekt present med ett kort som på svenska beskriver våra olika chakran.

Rena gärna dina kristaller med en Salviabunt, klicka här för att komma till Blue Sage, eller här för att komma till White Sage.
Tänk på att kristallernas kommer från naturen vilket gör att storlek och utseende kan variera.

Sammantaget är vart och ett av de sju chakrana i linje med en specifik punkt längs ryggraden. Chakraerna har namn:

  • Rotchakra - rött - Röd Jaspis
  • Navelchakra - orange - Orange Kalcit
  • Solarplexuschakra - gul - Citrin 
  • Hjärtchakra - grönt - Grön Kvarts
  • Halschakra - blå - Blå Kalcit
  • pannchakra - indigo blå - Sodalit
  • Kronchakra - violett - Ametist

Chakrakit innehåll

Nedan ser du innehållet och innebörden hos respektive kristall/sten i det ljuvliga Chakrakitet. Använd dem en i taget eller lägg dig bekvämt på rygg, placera ut respektive kristall på sitt chakra och känn energin och vibrationerna flöda in i din kropp och själ! Vi har en egen sida där du kan läsa mer du läsa mer om chakran och hur du kan använda ditt chakrakit.

Kronchakrat - Toppen av huvudet - Violett - Ametist

Ametisten är skyddande och kraftfull! Den är som en sköld mot psykisk ohälsa, stress och olika former av ångest. En ametist lugnar dig på ett naturligt sätt då den lindrar både stress och spänningar. Sägs även kunna balansera humörsvängningar.

En ametist stimulerar sinnet, hjälper dig att hitta fokus, förbättrar minnet och ger dig motivation. Den lindrar även sömnlöshet och kan hjälpa dig att komma ihåg och förstå drömmar. Perfekt att placera inne i ditt sovrum

Pannchakrat - Mellan Ögonbrynen (Tredje ögat) - Indigo Blå - Sodalit

Sodaliten hjälper dig att utveckla din intuition och får dig att våga tro på dina instinkter. Den tilltalar dina spirituella perspektiv och det tredje ögat. Den gör dig kreativ och får dig att våga öppna upp för nya perspektiv.

En sodalit ger ordning och lugn till sinnet, skapar känslomässig balans och lugnar panikattacker. Den förbättrar din självkänsla och hjälper dig att känna självacceptans och utvecklar ditt självförtroende.

Halschakrat - Halsen - Ljusblå - Blå Kalcit  

Blå Kalcit har en rogivande effekt både på kropp och själ. Den hjälper dig att släppa stress och får dig att fokusera på positiva tankar. Blå kalcit är känd för att kunna lugna dina nerver och fungerar ångestdämpande.

Den ger dig också inspiration och underlättar utvecklandet kreativa idéer. Blå kalcit verkar positivt på lärande och förmågan att minnas.

Hjärtchakrat - Mitten av bröstkorgen - Grön - Grön Kvarts

Grön kvarts aktiverar ditt hjärtchakra och släpper in kärlek i ditt liv. Den är bra för mental läkning  och den absorberar negativ energi. DEt gör den till en populär sten att ha vid meditation.

Den gröna kvartsen sägs också stimulera din kreativitet och höjer din energi. En riktig feel good sten!

Solar Plexuschakrat - Övre delen av magen - Gul - Citrin

Citrinen är ett riktigt härligt lyckopiller! Denna underbara lilla stenen ger dig glädje, entusiasm och positivitet. Att bära på en citrin är bra både för självkänslan och självförtroendet

En citrin är perfekt för att nå framgång inom olika områden. Den hjälper dig att se, och framförallt nå, nya möjligheter och få lycka i livet.

Navelchakrat - Under naveln - Orange - Orange Kalcit

Orange kalcit är en energigivande och rensande sten. Den balanserar dina känslor, tar bort rädslor och övervinner depression. Stenen stöttar dig för att lösa problem och maximerar din potential!

En Orange Kalcit är en bra mental healer. Den lugnar sinnet, stimulerar insikt och ökar minnet.

Rotchakrat - Svanskotan & bäckenbotten - Röd - Röd Jaspis

Röd Jaspis ger dig mod, styrka, energi och får dig att stå stadigt på jorden. Den är skyddande och extra bra att ha vid stressande situationer.

En Röd Jaspis kan hjälpa dig att ta rätt beslut i lägen där du står inför ett avgörande val. Den ger dig livskraft och gör dig fokuserad. Sägs också ta fram din inre skönhet.