Wow! Massor av nyheter!

Meditationskuddar

Meditationskudde till din yoga & meditation

Förhöj avkopplingen under din yoga och meditation med hjälp av en skön meditationskudde. En meditationskudde ger dig ett bekvämt stöd och stöttar upp kroppen under din Meditation eller Yoga. En meditationskudde är perfekt att sitta på för att ge avlastning för rygg och kropp i t.ex. lotus eller diamantställning så att du kan lägga fokus på det som faktiskt är viktigt - andningen. Våra meditationskuddar är fyllda med boveteskal som ger ett svalt och stabilt underlag. Du kan enkelt justera höjden på din meditationskudde genom att ta ur/fylla i boveteskal. 

Nedan ser du vårt stora sortiment av de bästa Meditationskuddarna. Vi har också särskilda kategorier för våra meditationskuddar - Meditationskudde Halvmåne och Meditationskudde Rund


Varför behöver du en Meditationskudde?

När du ska sitta en längre stund i meditation eller genomföra en yinyogaklass, är det otroligt skönt med en meditationskudde. Genom att sitta längst fram på meditationskudden får du en upprätt rygg och bättre syretillförsel. Knäna kommer längre ner och ljumskarna kan öppna upp lättare. Vi har olika typer av meditationskuddar som är perfekta att sitta på när du ska göra dina andningsövningar och behöver en rak och upprätt hållning. Vi har underbara medtiationskuddar från Yogiraj i vackra jordnära nyanser, härliga meditationskuddar i mjuk sammet från Heppa Design och mycket mer.

Rund eller halvmåneformad meditationskudde?

Osäker på om du behöver en rund eller halvmåneformad meditationskudde? Egentligen är det inte mycket som skiljer dem åt. Den stora skillnaden mellan en rund meditationskudde och en meditationskudde halvmåne är att den månformade meditationskudden skapar en naturlig lutning när du sitter på den. På så sätt ger meditationskudde ett säkert stöd åt ditt bäcken, och säkerställer att det är placerat högre upp än dina knä och ger stöd för låren.

Meditationskuddar hos Soul Factory

Vi på Soul Factory tycker att meditationskuddar är sååå underbara och gör meditationen mycket skönare att utföra. Vi har valt att dela upp våra meditationskuddar i två olika kategorier för att underlätta ditt letande efter just din favorit. 

Meditationskuddar - Runda

Här hittar du alla våra runda meditationskuddar. De är perfekta att använda när du vill sitta lite mer bekvämt under din meditation eller varför inte bara för att ha som en sittpuff i vardagsrummet? En meditationskudde kan vara den sista detaljen som gör din inredning komplett! Kuddarna i denna kategori kommer från noga utvalda varumärken som innefattar Love Generation, Nyttadesign och Chattra

Meditationskuddar - Halvmånar

I denna kategori hittar du våra halvmåneformade meditationskuddar. Vi har dessa kuddar i många olika färger, ta gärna en titt och hitta just din favorit. Dessa kuddar kommer från Heppa Design.

Meditationskudde i mönster

Hitta din nya meditationskudde i vackert mönster från Love Generation. Finns i flera härliga färger och mönster.