STOR UTFÖRSÄLJNING!

Meditationskudde Red earth - Love Generation

699 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Rund meditationskudde i vacker och mjuk sammetsklädsel som ger stöd under din meditation. Fylld med Ekologiskt boveteskal och innertyg av obehandlat bomull med dragkedja. Bärhandtag på sidan så du lätt kan ta den med dig. Meditationskudden är perfekt till din yoga / meditation och en riktigt snygg inredningsdetalj hemma.

  • Färg: Red earth (rostfärgad)
  • Mått: ca 15cm hög, diameter 30cm
  • Vikt: ca 1,7 kg
  • Material: Yttre: Sammetsklädsel, Inre: oblekt bomull
  • Fyllning: Ekologiskt boveteskal

Meditationskudden eller sittpuffen är fylld med ekologiskt boveteskal. Ett hållbart, lättviktigt material som ger ett mycket bra stöd som kan förebygga mot ryggsmärtor och bäckensmärtor. En kudde i denna runa modell, även kallad Zen Zafu, passar de flesta sittställningar. Den är särskilt bra till diamantställning/seiza där du sitter på knä med kudden på högkant mellan vaderna/vristerna. Otroligt vacker meditationskudde som du kommer vilja ha framme i ditt hem som en inredningsdetalj.

Meditationskudden är tillverkad i slitstarkt och mjukt sammetstyg med ett brett bärhandtag på sidan. Praktisk dragkedja som går hela vägen runt på undersidan av kudden vilket gör den mycket enkel att öppna om du t.ex vill ta ut hela innerkudden för att tvätta det yttre fodralet. Även innerkudden har en dragkedja så du lätt kan justera mängden boveteskal så det passar just din kropp.