Stor utförsäljning!

T-shirt Dreamer Black rock - Soul Factory

450 kr- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Älskar du den rebelliska vintage stilen? Då kommer denna unika t-shirt från Soul Factory att bli din nya favorit. Med en rockig och vintage vibe som förenas med en spirituell touch, är denna tröja ett uttryck för din unika stil och själ. Varje plagg är stentvättat för att skapa den autentiska vintage looken som vi alla älskar, vilket ger varje tröja sin egen unika karaktär.

Tillverkad av 100% GOTS-certifierad ekologisk bomull, erbjuder denna t-shirt inte bara en fantastisk stil utan också en känsla av god samvete. Den otroligt mjuka och silkeslena känslan gör att du kommer vilja bära den varje dag.

Motivet på tröjan är lika inspirerande som den själv, med en vacker fjäril som står i centrum. Fjärilen är inte bara en symbol för skönhet, utan också för förändring och pånyttfödelse. Kombinerat med texten 'DREAMER' i en palett av rost, turkos och aubergine färger, är denna t-shirt en påminnelse om att aldrig sluta drömma och sträva efter förändring och tillväxt.

Vår modell Moa bär storlek small och har kombinerat den med en kimono från Powder design.

  • Material: 100% GOTS-certifierad ekologisk bomull
  • Modell: Rak avslappnad modell.
  • Färg: Svart vintagetvätt.
  • Tryckt i Helsingborg
  • Tvättråd. 30 grader. Stryk ej på trycket

Storlek:
XS - Bröst 46cm / Längd 64cm / Ärmlängd 19,5cm
S - Bröst 49cm / Längd 66cm / Ärmlängd 20,5cm
M - Bröst 52cm / Längd 72cm / Ärmlängd 21,5cm
L - Bröst 55cm / Längd 74cm / Ärmlängd 22,5cm
XL - Bröst 58cm / Längd 76cm / Ärmlängd 22,5cm

Bli inspirerad: 


Plaggets certifieringar

GOTS certifierad ekologisk bomull & Oeko-Tex Standard 100

GOTS är en global certifiering som täcker ekologiska texiler medan OEKO-TEX är en global certifiering som täcker ekologiska och icke ekologiska textilier. Båda har strikta teststandarder på plats. Om en produkt har GOTS- eller OEKO-TEX-certifiering kan du vara säker på att produkten har testats och är så säker som den kan vara.

Fair Wear Foundation

En nederländsk oberoende förening vars medlemmar har åtagit sig att förbättra arbetsvillkoren inom textilindustrin.

PETA Vegan Approved

"PETA-Approved Vegan" -logotypen gör det möjligt för företag som säljer kläder, tillbehör, möbler eller heminredning att lyfta fram sina veganerbjudanden och hjälper konsumenter att hitta djurfria produkter. På så sätt kan konsumenten enkelt göra inköp som överensstämmer med deras värderingar.