Stor utförsäljning!

T-shirt Shakti Power - Soul Factory

450 kr



- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Shakti Power - en tröja som inte bara är ett klädesplagg utan en manifestation av den kvinnliga kraften, född ur århundradens visdom och mystik. Shakti, svår att översätta men känslomässigt laddad med betydelsen av styrka och energi. Denna tröja är en hyllning till det eviga flödet av feminin kraft och den underbara skapelsekraften.

Bilden på ormen, ett symboliskt kraftdjur för pånyttfödelse och inre styrka, leder oss genom en resa av förnyelse och transformation. En resa som speglas i det feminina, i dess eviga cirkel av skapelse och födelse. I centrum av tröjan ligger livmodern, en symbol för livets kärna och den eviga cykeln av födelse och återfödelse.

Denna tröja är inte bara en del av din garderob, den är ett påminnelse om din egen kraft och potential. Tillverkad av ekologiskt material av högsta kvalitet, är den här tröjan ett uttryck för omsorg - omsorg om vår planet och omsorg om den inre resan mot självförverkligande. Bär Shakti Power och låt dess energi leda dig på din egen resa av styrka och växt.

Vår modell Moa har storlek small i tröjan. Hon matchar den med en vändbar kimono som du hittar liknande här (finns endast 1 av varje)  

  • Material: 100% OEKO-TEX® Standard 100 ekologisk bomull
  • Modell: Avslappnad rak modell. 
  • Färg: Off white
  • Tryckt hos våra kollegor i Helsingborg
  • Tvättråd. 30 grader. Stryk ej på trycket

Storlek:
XS - Bröst 45cm / Längd 56,5cm / Ärmlängd 18cm
S - Bröst 48cm / Längd 59,5cm / Ärmlängd 18,5cm
M - Bröst 51cm / Längd 61,5cm / Ärmlängd 19cm
L - Bröst 54cm / Längd 63,5cm / Ärmlängd 19,5cm
XL - Bröst 57cm / Längd 65,5cm / Ärmlängd 20cm
XXL - Bröst 61cm / Längd 67,5cm / Ärmlängd 20,5cm

Inspireras här: 

Plaggets certifieringar

GOTS certifierad ekologisk bomull & Oeko-Tex Standard 100
GOTS är en global certifiering som täcker ekologiska texiler medan OEKO-TEX är en global certifiering som täcker ekologiska och icke ekologiska textilier. Båda har strikta teststandarder på plats. Om en produkt har GOTS- eller OEKO-TEX-certifiering kan du vara säker på att produkten har testats och är så säker som den kan vara.

Fair Wear Foundation
En nederländsk oberoende förening vars medlemmar har åtagit sig att förbättra arbetsvillkoren inom textilindustrin.

PETA Vegan Approved
"PETA-Approved Vegan" -logotypen gör det möjligt för företag som säljer kläder, tillbehör, möbler eller heminredning att lyfta fram sina veganerbjudanden och hjälper konsumenter att hitta djurfria produkter. På så sätt kan konsumenten enkelt göra inköp som överensstämmer med deras värderingar.