Wow! Massor av nyheter!

T-shirt "Let it Bee" White - Soul Factory

450 kr- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Om du älskar vibbarna av sommar och 70-tal hittar du båda i denna ur coola t-shirt från vårt eget klädmärke Soul Factory. Peace märke i bästa Woodstock stil och texten "Let it Bee" sprider glädje och festival känsla.
Tröjan har oversize-look med mycket vidd och en luftig lätt utsvängd tröjärm med dubbelvikt kant. Tröjan har en rundad linning nertill bak och lite kortare fram.

En riktigt iögonfallande t-shirt som kommer vara ett perfekt tillskott i garderoben. Passar precis lika bra till yogan som till favorit jeansen.

  • Material: 100% ekologisk bomull
  • Modell: Avslappnad. Oversize storlek. Extra vid. Kort ärm 
  • Färg: Vit med orange/gul/brun ochgrått tryck tryck
  • Tvättråd. 30 grader. Stryk ej på trycket

Modellen bär storlek XS/S

Plaggets certifieringar

GOTS certifierad ekologisk bomull & Oeko-Tex Standard 100

GOTS är en global certifiering som täcker ekologiska texiler medan OEKO-TEX är en global certifiering som täcker ekologiska och icke ekologiska textilier. Båda har strikta teststandarder på plats. Om en produkt har GOTS- eller OEKO-TEX-certifiering kan du vara säker på att produkten har testats och är så säker som den kan vara.

Fair Wear Foundation

En nederländsk oberoende förening vars medlemmar har åtagit sig att förbättra arbetsvillkoren inom textilindustrin.

PETA Vegan Approved

"PETA-Approved Vegan" -logotypen gör det möjligt för företag som säljer kläder, tillbehör, möbler eller heminredning att lyfta fram sina veganerbjudanden och hjälper konsumenter att hitta djurfria produkter. På så sätt kan konsumenten enkelt göra inköp som överensstämmer med deras värderingar.