Wow! Massor av nyheter!

Yogaolja Roll-on Calming 10 ml - Terra Gaia

89 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Roll-on Aromaterapi Denna lilla flaska är ett kraftpaket. Den är fylld med mandelolja och lavendelolja som fungerar som magi. Den är din pålitliga följeslagare när som helst du behöver slappna av, varva ner eller sova gott. Mandelolja håller din hud återfuktad och full av vitamin E och fettsyror. Den absorberas snabbt och lämnar din hud silkeslen. 
Bonus:! Det fungerar även som en naturlig parfym! Mångsidigt och ett måste för din självvård på språng. Den passar perfekt i din väska eller plånbok utan att du behöver oroa dig för spill - superbekväm

  • Calming
  • Volym: 10 ml
  • Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil*, Lavandula hybrida grosso herb oil*, Linalool**, Limonene**, Geraniol**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor

Användningsområden

Använd oljan som du själv föredrar, på huden eller inandning. Eller som vi gillar - kombinera de tillsammans.

På din hud: Applicera en eller två droppar av oljan (eller rulla några cirklar om du väljer rollern) på en av dina pulspunkter såsom handleder, tinning och nacken. 

Inandning: Applicera några droppar oljeblandningen i händerna och andas in. Du kan också lägga till några droppar på en liten bit tyg för inandning.