Dagbok "Planera för dina drömmar" - Sporrong böcker

149 kr

- IDAG! FRI FRAKT (inom Sverige) Alltid fria byten
- Julklappar öppet köp tom 10/1-22
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

VAD SKULLE DU GÖRA MED DITT LIV OM DU FICK DRÖMMA STORT?

Planera för dina drömmar är en unik kalender skapad för att du ska uppnå dina mål, genom att visualisera din framtid och skapa förutsättningar för reflektion. Under ett års tid utmanas du till att reflektera kring vad du mår bra av och hur du kan få ut mer av livet nu och på längre sikt.

Du får möjlighet att utvärdera din livssituation med hjälp av frågor, listor och uppdrag. Du kommer att lära känna dig själv bättre och få en tydligare bild av vad du vill. Kalendern har även plats för vardagsplanering och ­hjälper dig att skapa struktur och dela upp dina mål i mindre delar.

  • Unik kalender för reflektioner och planer under ett års tid
  • Både för långsiktiga och mer kortsiktiga planer
  • Månadsplanering, Veckoplanering & Moodboards
  • Inte årsbunden, starta när du vill!
  • Fyll i något du är tacksam över varje dag
  • 208 sidor

Små förändringar kan göra stor skillnad för din hälsa, din lycka, din känsla av tillfredsställelse och för uppfyllandet av dina drömmar. Skapa din egen lycka och framgång – en dag i taget!

Den här kalendern är ett verktyg för att ta reda på vad du vill med ditt liv och en hjälp på vägen för att ta dig dit. Under ett års tid utmanar den dig att reflektera kring vad som får dig att må bra och hur du kan få ut mer av livet. Genom att föra in dagliga rutiner som hjälper dig att hålla kursen mot ditt mål, kommer du varje dag att ta dig närmare ditt drömliv. Kalendern ger dig samtidigt redskap som hjälper dig att få rätt saker gjorda – så effektivt som möjligt.

Filosofin i den här kalendern går ut på att ta vara på nuet, din känsla för dagen, och uppskatta de små sakerna i din vardag, samtidigt som du tar dig framåt mot dina mål. Det är dags att få mer gjort, att må så bra du bara kan och på vägen uppfylla dina drömmar!

Planera för dina drömmar hjälper dig att dela upp dina långsiktiga mål i delmål som du med små steg kan uppnå. Under året kommer kalendern även hjälpa dig att peka ut dina unika egenskaper, vilket förstärker din identitet.

Du kan starta ditt år precis när du vill. Som en nystart på hösten, vid nyår, inför sommarens badsäsong eller precis när du känner för det. Det enda du behöver göra är att löpande fylla i månad och datum, that’s it! Sedan är du fri att använda kalendern hur du vill. Du kan välja att bara göra vissa delar och hoppa över andra. Det ska kännas lustfyllt att ha med kalendern i väskan på resan, på jobbet, ja var du än är. Inga måsten, inga krav, bara du och din vardag och det som får dig att må bra!

Innan du börjar planera för dina drömmar är det viktigt att reflektera. Hur du vill att de kommande 365 dagarna i ditt liv ska kännas. Vad vill du ska hända? Vad vill du uppleva? För att du ska kunna formulera din vision får du i kalendern verktyg som hjälper dig att hitta fram till vad du vill förändra i ditt liv, att visualisera dina drömmar och att skapa konkreta målsättningar.

Varje månad börjar med en sida där du kan skriva ner några övergripande mål du skulle vilja nå innan månaden är slut. Här får du även i uppdrag att tänka ut en belöning du ska ge dig själv i ­slutet av månaden. Det behöver inte vara ­något stort, bara det är en morot för att komma närmare dina mål. Belöningen är en viktig rituell bekräftelse på vad du har åstadkommit under månaden.

Varje vecka har sitt eget uppslag. Här listar du det du vill fokusera på under veckan; delmål och prioriteringar som behövs för att uppnå månadens övergripande mål. På varje veckouppslag har du möjlighet att skriva ner en eller flera utmaningar du vill ge dig själv under veckan. Något som kräver att du anstränger dig, men som du vet skulle ge dig mycket tillbaka.

Till varje dag hör även en ruta där du kan fylla i vad du har gjort för din hälsa och vad du varit tacksam för under dagen. Genom att uppmärksamma de små sakerna, som du faktiskt får in i din vardag varje vecka, så ger du dig själv en boost i rätt riktning.

På flera ställen i kalendern kommer du att få i uppdrag att skapa moodboards, svara på frågor och fylla i listor på olika teman. Tanken är att du ska upptäcka den skönhet, glädje, kreativitet och de styrkor du redan har inom dig. Dessa uppdrag kommer att synliggöra vad du uppskattar mest i ditt liv.