Wow! Massor av nyheter!

Bok "Tecken: Universums hemliga språk" - Laura Lynne Jackson

220 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Tecken: Universums hemliga språk av Laura Lynne Jackson är en spännande guide till universums mystiska språk som lär oss urskilja andliga tecknen i våra liv.

Universum sänder oss konstant tecken och budskap för att kommunicera med och styra oss mot ett högre livssyfte. Så länge vi inte ser eller lyssnar går många mirakulösa och vackra upplevelser oss förbi. Men med ett subtilt skifte i uppfattningsförmåga kan vi få tillgång till denna oändliga källa av visdom, kärlek och tröst.

Laura Lynne Jackson är ett välkänt medium från USA. I denna boken lär hon oss hur vi kan känna igen och tolka de viktiga budskapen från våra andliga guider samt nära och kära på Andra sidan. Med boken vill hon förmedla att även om hennes förmågor är speciella är de inte unika. Alla har vi förmågan att förstå ”universums hemliga språk”. När vi lär oss att be om och känna igen tecken från andra sidan, kommer vi att börja hitta mening där det tidigare bara fanns förvirring och se ljus i mörkret. Med den visdomen kan vi engagera oss i livet på ett helt nytt sätt. I boken Tecken lyckas Jackson göra det mystiska tillgängligt i vardagen.

Laura förmedlar sina egna erfarenheter med andevärlden och fängslande berättelser från klienter. Du får läsa om personer som upplevt oförklarliga och otroliga händelser, som visar hur dessa meddelanden från universum kan se ut. På så vis kan vi lära oss förstå detta hemliga språk och växa som människor.

Boken är Danskt band (mjuka pärmar) den är skriven på svenska och har 291 sidor.