15% på byxor & leggings! Kod BYXA15 i kassan

Bok "Andliga Tecken & Symboler" - Sherrie Dillard

189 kr

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Andliga Tecken & Symboler är en varm, härlig bok skriven av Sherrie Dillard som är medium och medicinskt intuitiv vägledare. Boken visar dig hur du kan tillkalla och tolka andliga tecken och symboler med ett omfattande orakelsystem. Lär dig att omfamna vägledningen som andevärlden sänder dig dagligen och upptäck hur ditt liv förändras till det bättre.

Med hjälp av Sherrie Dillards Andliga tecken & symboler kommer du att utveckla din förmåga att känna igen, förstå och låta dig vägledas av tecknen i din omgivning. Läs om många olika metoder och övningar för att öka din medvetenhet samt tekniker som du kan anpassa efter dina egna behov för att till exempel förnimma föraningar. 

Upptäcka hur du kan få kontakt med nära och kära i andevärlden och vidga på så sätt din uppfattning om verkligheten. Oavsett var du är eller vad du gör, så erbjuder en kärleksfull och vis kraft sin vägledning och trygghet genom andliga budskap.

  • På svenska
  • 272 sidor

Sherrie Dillard är ett  som har verkat professionellt i över trettio år. Hon har tidigare undervisat i intuitiv utveckling på Duke University i USA och leder nu kurser i healing och andlig utveckling världen över.