Wow! Massor av nyheter!

Bok Bevis för själens överlevnad - Maria Therese Bohman Agerhill

299 kr

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Maria Therese Bohman Agerhills bok Bevis för själens överlevnad tar dig med på en inre, andlig resa. Maria är ett spiritualistiskt medium och healer som driver Mithera Development Spiritualistiska Center utanför Uppsala tillsammans med sin man Ulf Bohman. Hennes bok Bevis för själens överlevnad ger oss insikter om spiritualistiskt mediumskap där bevisföring är i fokus. Varför är bevis så viktigt? Vad är bevis?

  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 218
  • Författare: Bevis för själens överlevnad
  • Utgiven: 2023-03-18

Mediumskap handlar om att kommunicera med andevärlden. Själva syftet med mediumskapet är att visa att våra nära och kära på andra sidan fortfarande är med oss och vet hur vi lever våra liv. Det är skillnad på att tro på själens överlevnad och veta att dina nära och kära fortfarande lever i en annan form. För att säkert veta behöver vi en personlig upplevelse. Vid en sådan upplevelse vet vi på cellnivå att det är sant. Vad som är bevis för en person behöver inte vara bevis för en annan men när man känner sig övertygad leder det ofta till minskad rädsla för döden och andlig transformation.

Läs om hur spiritualistiska medier som Helen DaVita, Maureen Murnan, Mia Ottosson och Mandy Smith som delger sina upplevelser om när de för första gången kände sig personligt övertygande att själen överlever den fysiska döden.

Vad som är bevis för en person behöver inte vara bevis för en annan men när man känner sig övertygad leder det ofta till minskad rädsla för döden och andlig transformation.

Göran Brusewitz, ordförande för Sällskapet för parapsykologisk forskning, ger svar på vad han anser vara bevis för själens överlevnad. Författaren av boken, MariaTherese Bohman Agerhill, är ett spiritualistiskt medium och healer som driver Mithera Development Spiritualistiska Center utanför Uppsala tillsammans med sin man Ulf Bohman. Hon har utbildat många