Stor utförsäljning!

Bok "Hitta din övernaturliga kraft" - Joe Dispenza

189 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Joe Dispenza som skrivit boken "Hitta din övernaturliga kraft" visar dig ett program för att ta steget utanför den fysiska verkligheten och in i en ny värld. Han visar vägen med verktyg och övningar, allt från forskningens senaste hjärnbilder till övningar som gående meditationer och allt däremellan.

Hur skulle det vara att hitta sin inneboende övernaturliga kraft, och vad skulle det innebära? Tänk om man kunde ställa in sig på frekvenser bortom vår materialistiska värld, förändra kemin i hjärnan och få tillgång till översinnliga nivåer av medvetenhet. Tänk om det går att skapa en ny framtid och förändra vår grundläggande biologi för att möjliggöra djupgående läkning? Det är exakt vad läkaren Joe Dispenza erbjuder i den här revolutionerande boken: en kunskapskälla och en verktygslåda som tillåter vanliga människor som du och jag att nå tillstånd utöver det vanliga.

Boken "Hitta din övernaturliga kraft" bygger på den senaste forskningen inom neurovetenskap, epigenetik och kvantfysik för att visa hur den här sortens förvandling går till och hur den kan påverka våra liv. Du kommer få lära dig mer om: 

  • Hur du kan frigöra dig själv från det förflutna genom att omprogrammera din kropp till ett nytt sinne. 
  • Hur du genom att förändra din frekvens kan skapa verklighet i ”det generösa ögonblicket nu”. 
  • Den hemliga vetenskapen kring tallkottkörteln och hur den möjliggör för oss att få tillgång till verklighetens mystiska världar. 
  • Hur vi kan förflytta vårt medvetande bortom den begränsade, förutsägbara materialistiska världen in i kvantfältets oändliga möjligheter. Och mycket mer. 

Boken är på svenska, har 357 sidor. OBS! Nu med mjuka pärmar (danskt band/häftad, större än pocket men ej hårt omslag)