STOR UTFÖRSÄLJNING!

Bok Släpp själen fri - Michel A. Singer

250 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Missa inte denna underbara bok "Släpp själen fri-Resan bortom dig själv".
Vissa böcker har förmågan att  träffa rakt i hjärtat och kännas omvälvande och just denna lilla bok är en sådan liten pärla som är svår att motstå.

Släpp själen fri ger dig en klarare bild av ditt förhållande till dina tankar och känslor och hjälper dig att förstå energierna inom dig och deras rörelsemönster. Därnäst får du veta vad du kan göra för att bli fri från invanda tankar, känslor och energimönster som begränsar ditt medvetande. Till sist öppnar boken med största klarhet dörren till ett liv i frihet för ditt innersta väsen.

  • Titel: Släpp själen fri-Resan bortom dig själv
  • Författare: Michel A. Singer
  • Antal sidor: 215
  • Mått: 215x 140 x 20 (mm)
  • Utgiven: 2022
  • Format: Pocket
  • Språk: Svenska

Släpp själen fri hamnade snabbt etta på New York Times bästsäljarlista och är älskad över hela världen.

Sagt om boken:

"Hur skulle det vara att vara fri från allt som begränsar dig och obehindrat korsa alla dina gränser? Vad kan du göra i dag och alla andra dagar för att hitta den här inre friden och friheten? Släpp själen fri ger dig ett enkelt men djupt intuitivt svar på de här frågorna. Oavsett om du har vigt ditt liv åt den inre resan eller precis står i begrepp att börja utforska rummet inom dig, kommer den här boken att förändra din relation till dig själv och omvärlden i grunden.

Släpp själen fri ger dig en klarare bild av ditt förhållande till dina tankar och känslor och hjälper dig att förstå energierna inom dig och deras rörelsemönster. Därnäst får du veta vad du kan göra för att bli fri från invanda tankar, känslor och energi mönster som begränsar ditt medvetande. Till sist öppnar boken med största klarhet dörren till ett liv i frihet för ditt innersta väsen.

Läs den här boken uppmärksamt, så kommer du att få mer än en liten glimt av evigheten"  Deepak Chopra, författare till Livet efter döden

"En text vars precision och enkelhet vittnar om verkligt mästerskap."  James O Dea, ordförande för Institute of Noetic Sciences