IDAG! Få unik boho-tygkasse som gåva*

Bok "Medial Läkning: Kostguiden" - Anthony William

299 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Anthony William är det medicinska mediet som har hjälpt tiotusentals människor att bli fria från krämpor. I boken "Medial läkning : Kostguiden" gräver han in i de läkande krafterna i frukt och grönt och förklarar hur vi kan ta tillvara på dem och förändra våra liv på vägen. Du får bland annat:

  • Information om specifika faktorer som bidragit till ökningen av sjukdomar och hur vi kan skydda oss mot dessa.
  • Kunskap om mat som kan reparera ditt DNA, boosta immunförsvaret, förbättra din mentala hälsa, neutralisera ph-värdet i kroppen, skydda dig från andra människors negativa känslor och mycket mer.
  • Hur du gör för att förstärka den helande kraften som finns i frukt, grönsaker, örter, kryddor och annat av naturens ätbara växter för dina individuella behov.

I "Medial Läkning: Kostguiden" får du andens perspektiv, rösten som berättar för Anthony hur det här med hälsa och läkning fungerar, och det skiljer sig ofta dramatiskt från den konventionella medicin som vi är vana vid. Boken är på svenska, har hårda pärmar och 352 sidor.

Anthony lyfter fram över 50 olika livsmedel från naturen som kan ha en otroligt effekt på vår hälsa och berättar om deras egenskaper, symtom och tillstånd de kan avhjälpa samt vilka känslomässiga och andliga fördelarna maten bär. 

Du får till exempel läsa om:

  • Varför vilda blåbär är ”maten som återupplivar”, sparris är ungdomens fontän och citroner kan få dig på bättre humör när du har fått dåliga nyheter.
  • Den bästa maten att äta för att lindra gallsten, hypertoni, hjärndimma och hundratals andra symptom och tillstånd.
  • De speciella läkande krafterna i kiwi, gurka, kokosnöt och mycket mer.
  • Orsakerna bakom matsug och begär, hur vi kan använda stress till vår fördel samt fruktens roll inom fertilitet.