Wow! Massor av nyheter!

Bok Astrology Made Easy - Yasmin Boland

159 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Boken Astrology Made Easy - A Guide to Understanding Your Birth Chart

Lås upp hemligheterna i ditt födelsediagram och lär dig hur du använder astrologi för att förbättra hela ditt liv med denna kraftfulla astrologibok. Författaren Yasmin Boland är en internationellt känd prisbelönt astrolog. Den här astrologiboken har allt du behöver för att komma igång med astrologi, inklusive hur du läser ditt födelsehoroskop och använder astrologiska insikter för att planera och förutsäga ditt liv. 

Du kommer att ge dig ut på en andlig resa genom de olika aspekterna i ditt födelsediagram, från ditt stigande tecken till ditt måntecken och vidare. 

Du kommer att lära dig allt du behöver veta för att förstå och tolka ditt födelsehoroskop med ett gratis personligt diagram som tillhandahålls online för alla läsare 

Du får läsa om hur man tolkar d ett födelsehoroskop och får ovärderliga insikter om varför man gör som man gör. 

Du kommer att lära dig hur man gör enkla förutsägelser för sig själv och andra. 

"She's a top astroleger and new-age writer" Chat its fate magazine 
"Yasmin knows her stuff" Jonathan Cainer

  • Titel: Astrology Made Easy - A Guide to Understanding Your Birth Chart
  • Författare: Yasmin Boland
  • Antal sidor: 304
  • Mått: 129 x 197x 25mm
  • Utgiven: 2018-09-04
  • Format: Pocket
  • Språk: Engelska

Den här boken är organiserad i tre delar. Astrologins fyra pelare: planeterna, zodiakens tecken, husen och aspekterna.

Avsnitten inkluderar: Del I: Grunderna i astrologi Vad är astrologi? Din födelsekarta kartan över ditt liv. Förstå stjärntecknen Lär känna planeterna Utforska stjärntecknen Vinklarna Husen Del II: Gå djupare grader, aspekter och klot Aspekt och diagrammönster Retrograda planeter Månens noder 
Del III: Att sätta ihop allt till en tydlig bild. En introduktion till diagram Läsa din astrologiska nycklar till kärlek, pengar och andra hemligheter.  Astrologiska förutsägelser Oavsett om du är en nybörjare eller redan på mellannivå men vill ha en bättre och mer solid grund i astrologins värld, Astrology Made Easy kommer att hjälpa dig att få en djupare förståelse för dig själv och omvärlden, och kommer att ge dig vägledning för att leva ett mer tillfredsställande och autentiskt liv.