Nytt! Bohemiska klänningar

Bok "Stjärnsjäl" - Rebecca Campbell

249 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

"Stjärnsjäl - Minns ditt ursprung och uppfyll ditt syfte på jorden" av Rebecca Campbell. Ännu en viktig bok för dig som vill minnas ditt ursprung och använda alla dina erfarenheter här på jorden till fullo.

Stjärnsjäl är en djupt besjälad bok som hjälper dig att upptäcka dina kosmiska rötter och kan få dig att komma närmare din själ. Med insikt i ditt ursprung och allt som själen har upplevt kan du bättre förstå och minnas varför du valde att komma hit under denna så viktiga tidpunkt i den mänskliga historien. 

Rebecca lyfter fram områden som många mystiker och filosofer har funderat kring i alla tider, liksom: Vad är själen för något? Var kommer den ifrån? Varför finns den? Med dina egna svar på dessa stora frågor djupt inifrån fyller du i det som saknas och som en hel varelse där alla bitar är på plats kan du känna dig mer hemma här på jorden och leva din roll till fullo.

TIPS! Fördjupa ditt arbete med Orakelkorten Stjärnsjäl. De populära orakelkorten finns också på engelska,  "The Starseed Oracle" på engelska.

Boken har hårda pärmar och innehåller 258 sidor med svensk text. Författaren Rebecca Campbell har även skrivit "Ge kraft åt ditt inre ljus" & "Feminin Kraft"