15% på byxor & leggings! Kod BYXA15 i kassan

Bok Migränyoga: Bli fri från huvudvärk med yoga & ayurveda - Per Söder

225 kr

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Lider du av Migrän och söker ett sätt att hitta tillbaka till dig själv och ditt välmående delar Per Söder rikt med sig av sina erfarenheter i denna bok om migränyoga. I boken får du flera handfasta övningar som ger resultat.

"Sitt inte bara och lid, gör någonting. Dina huvudsmärtor är möjliga att bota. Du har inte onda demoner i huvudet, och du är inte straffad av Gud. Du har ett fysiskt problem som du kan lösa", säger läkaren och yogaläraren Dr Dharma."

Migrän eller annan svår huvudvärk lider ungefär 1,6 miljoner svenskar av. Det har beräknats att detta kostar samhället 14 miljarder kronor varje år. Migrän och spänningshuvudvärk är gåtfulla sjukdomar och smärttillstånd som ingen läkare riktigt kan förklara. Idag vet man fortfarande inte exakt vad som händer i huvudet när värken sätter in.
Per Söder bestämde sig för 10 år sedan att göra någonting åt sin svåra migrän, efter fyra decennier som präglats av återkommande anfall. Eftersom mediciner inte hjälpte vände han sig till en yogalärare och sattes på ett yogaprogram för att hantera huvudvärken. Efter ett knappt år av daglig yoga hade Per tagit kommandot över huvudvärken och sitt liv. Idag gör han 20 minuter yoga per dag och lever fri från migränsmärtor.

  • Antal sidor: 127
  • Mått: 240 x 195 x 15 (mm)
  • Utgiven: 2012
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Mer om författaren Per Söder:

Per Söder driver Yogamottagningen som behandlar stress och stressutlösta symptom. De senaste tio åren har han jobbat som VD för en konferensanläggning och tidigare var han gymnasielärare. Söder har varit verksam som yogainstruktör sedan 2004 och arbetar främst med medicinsk yoga för personer som lider av svår huvudvärk. Migränyoga är hans uppskattade debutbok och nu har han även kommit med en bok om Stressyoga där han bygger vidare på medicinsk yoga för bättre hälsa.

Är du även nyfiken på Sressyoga. Läs mer om den här.

Sagt om migränyoga:

"Måste bara få säga att jag inte haft någon migrän eller spänningshuvudvärk under de senaste två veckorna och det är verkligen helt otroligt. Så lätt allting blir!"
"Tack för en bra och oerhört givande kurs! Jag kommer fortsätta med yoga livet ut tror (och hoppas) jag!"
"Känns mycket bättre i huvudet. Tror att jag bara har haft migrän två gånger i år."