15% på byxor & leggings! Kod BYXA15 i kassan

Bok Vackra Mig: Ett bröst men lever mitt drömliv - Anna Malm

299 kr

223 kr

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

I boken Vackra Mig får du följa Anna Malm och hennes gripande livshistoria med tre livsomvälvande sjukdomar på tre år. Idag dansar hon sprudlande genom livet med ett bröst, men känner sig mer levande än någonsin. Nu vill hon inspirera andra till att leva livet och uppnå sin fulla potential. Följ Anna på hennes spännande livsresa där sjukdomar, kostförändring, kärleksturer och inre resor med ett positivt mindset har huvudrollen.

"En av mina passioner i livet är att inspirera andra till att leva från hjärtat, lyssna med kärleksfulla öron och våga vara sanna. Jag bär på känslan att jag är min egna lyckas lott. Jag låter mig vara lycklig i min alldeles egna film som inte går i repris. Den sänder live och det är nu."  Anna Malm

Anna vill väcka just dig till att ta vara på livets magi fullt ut och hitta dina inre fyrverkerier. Hur kan till exempel tre livsomvälvande diagnoser på tre år bli kärleksfulla gåvor? Hur kan rädslan, smärtan och sårbarheten förvandlas till djupa lärdomar som ger ett glittrande leende inifrån och ut? Idag slår livsgnistor igenom hennes hudkostym. 

Genom sjukdomarna fann hon att allt är möjligt och nu litar hon till fullo på sin inre kompass. Livet blev inte som hon tänkt, det blev bättre. Med sitt stora generösa hjärta bjuder hon även på en inblick i hur enkla kostförändringar tar dig upp på energitrappan. Nu rockar vi livet – ska du med?

  • Utgiven: 2022
  • Format: Hårda pärmar
  • Språk: Svenska
  • Mått: 250 x 180 x 20 mm

Anna Malm är en färgstark författare, frisör, livscoach och entreprenör. Hon driver bloggen annaviresha.se samt salongen Pure mei. Förutom att skriva sprider hon även glädje genom dans och vägledning på sina sociala medier. Tre sjukdomar på tre år gav henne ett glittrande liv inifrån och ut. Nu vill hon inspirera andra till att leva livet och uppnå sin fulla potential.