Wow! Massor av nyheter!

Orakelkort på svenska Stjärnsjäl - Rebecca Campbell

398 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Nu äntligen orakelkort med svensk text och vägledning. Stjärnsjäl orakelkort är skapade av Rebecca Campbell och illustrerade av Danielle Noel. Aktivera din kosmiska energi och väck din själ med dessa 53 vackra orakelkort. De är till för alla sökande, ljusbärare och stjärnsjälar – själar som har en speciell längtan efter det mystiska och okända. 

Rebecca Campbell uppmuntrar dig till att svara an på din själs kallelser, hitta själens visdom och skapa ett liv som är i samklang med ditt högre syfte. Korten hjälper dig att hitta till portalen till ditt hjärtas inre, få dig att komma ihåg vem du är på själsnivå och låsa upp din själs gåvor. 

I den medföljande guideboken hittar du instruktioner för hur du anpassar dina Stjärnsjäl Orakelkort, din inre vägledning och den kosmiska energin. Varje korttolkning innehåller en uppmaning till handling som hjälper dig att låsa upp dina själs gåvor, få kontakt med ditt kosmiska ursprung och komma ihåg vem du verkligen är. 

Ny på orakelkort? Vill du lära dig mer om tarotkort & orakelkort? Läs mer här

  • Innehåller 53 st orakelkort (text på svenska)
  • Medföljande guidebok (text på svenska)
  • Skapade av Rebecca Campbell
  • Illustrerade av: Danielle Noel
  • Storlek på korten: ca 9 x 13 cm

Vad är en Stjärnsjäl?

En Stjärnsjäl är en “gammal själ”, en människa vars själ har upplevt andra platser än jorden. Kan det vara så att vi alla är stjärnsjälar? Kanske bara att vissa av oss är mer medvetna om det för att vi inte har sjunkit lika långt ner i glömskan än? Eller så har vissa själar reinkarnerats oftare (eller mer nyligen) på olika platser i Universum.

Orakelkorten visar energiportaler, gamla platser, avlägsna planeter och stjärnsystem och på så sätt öppnas en väg till saker som inte kan ses med våra ögon. För dig som dras mot det okända inom stjärnorna, kommer dessa kort hjälpa dig att: 

  • Identifiera dig som en stjärnsjäl, och förstå vad det betyder
  • Känner dig mindre ensam i universum och förstår din längtan efter "hem"
  • Aktivera inpräglade minnen av din själs historia genom vackra kosmiska bilder