Spirituell julshop!

Orakelkort Oracle of Mystical Moments - Catrin Welz-Stein

345 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Öppet köp på julklappar tom 8/1-24

Älskar du vintage är detta en underbar Orakelkortlek med magiska illustrationer. Konstnären Catrin Welz-Stein blandar oväntade element av natur och fantasi och skapar en överdådig värld där blomsterandar och sagolika slott gärna samexisterar. 

52 orakelkorten som vart och ett fångar ett magiskt ögonblick fullt av härliga överraskningar och vintage charm. Fyllda med upptäckter och insikter som inspirerar till nya sätt att se på livet och väcker ditt inre kloka jag till liv.

Ny på orakelkort? Vill du lära dig mer om tarotkort & orakelkort? Läs mer här

  • Innehåller 52 st orakelkort (text på engelska)
  • Medföljande 44 sidor Guidebok (text på engelska)
  • Skapade av Catrin Welz-Stein
  • Storlek på korten: ca 7 x 12,5 cm

Mer om konstnären och författaren Catrin Welz-Stein:

"I min konst suddar jag ut gränserna mellan fantasi och verklighet, samtidigt som jag utforskar kvinnligheten på många olika sätt. Jag gillar att ge mina bilder en vintage, eterisk känsla. Under den kreativa processen skannar jag gamla målningar, fotografier och illustrationer, och ser till att de är i det offentliga området. Jag arbetar digitalt och transformerar skanningarna genom att först slita isär dem. De är som pusselbitar som jag arbetar tillsammans, tills de avslöjar en helt ny mening och berättar en okänd historia."